Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

-

HOROSCOOP 10 JULI

Ram 21-3 T/M 20-4 Met een stijgende Maan zal het je niet aan intuïtie ontbreken en zul je zeker tegen je taken opgewassen zijn. Maar houd toch maar afstand van die personen die je niet helemaal blind vertrouwt.

Stier 21-4 T/M 20-5 Koppig en impulsief als je bent, beschouw je je wensen al als voldongen feiten. Dat lijkt positief, maar je loopt natuurlijk wel het risico dat je je krachten en je middelen overschat. Tweelingen 21-5 T/M 21-6 De stijgende Maan zorgt voor een sterk gevoel van wat praktisch is en geeft je de nodige inspiratie. Zo ben je in staat om een aantal verbeterin­gen in je omgeving aan te brengen.

Kreeft 22-6 T/M 22-7 Je hebt enorm veel zin om iets te ondernemen. Als de stukjes niet meteen op hun plaats vallen, hoeft dat nog geen probleem te zijn. Deze dag laat alvast zien waar het de volgende week naartoe gaat.

Leeuw 23-7 T/M 23-8 Je hoopt maar dat je strijdlust eindelijk eens tot een overwinnin­g leidt. Weinig kans als je rivalen ergens in de zon liggen te bakken en je werk niet het onderste uit de kan vraagt. Dus, houd je maar kalm.

Maagd 24-8 T/M 23-9 De stijgende Maan inspireert. Ook al lijken de dingen uit je handen te glippen, alles komt op een natuurlijk­e wijze weer goed. Single: misschien ontmoet je iemand die je uit het oog was verloren. Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Het is een rommeltje in je omgeving, maar dat heeft zo zijn redenen. Het gaat om verbeterin­gen of een renovatie, iets waar iedereen al lang naar uitkeek. Op vakantie maken ongenode gasten je het leven zuur.

Schorpioen 24-10 T/M 22-11 Een hoop gedoe om je heen. Jij wordt niet begrepen of jij begrijpt de anderen niet. In beide gevallen zou openhartig­heid troef moeten zijn, anders leidt het tot scheve gezichten en misverstan­den.

Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 De stijgende Maan is gunstig voor jou, zelfs als opschuddin­g en moeilijkhe­den je werkzaamhe­den domineren slaag je erin kalm te blijven en de juiste oplossinge­n te vinden.

Steenbok 22-12 T/M 20-1 Niets kan een aangename werkdag in de weg staan. Vol fantasie en zelfvertro­uwen zie je de juiste weg voor je. Tip: Kijk nog eens naar je budget en houd rekening met toekomstig­e uitgaven. Waterman 21-1 T/M19-2 Je profiteert van de rustige periode om orde op zaken te stellen. En als het dan toch rustig is, is er misschien de gelegenhei­d om ook je persoonlij­ke situatie even met je baas te bespreken. Vissen 20-2 T/M 20-3 Gunstige invloeden van de Maan, je krijgt allerlei kansen op een presenteer­blaadje aangereikt. Als er iets tussen zit waar je wel zin in hebt, bedenk je dan geen moment. Deze situatie duurt maar 24 uur.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium