Het Belang van Limburg

“Boeking bij Belvilla kostte ons 300 euro en we hebben niets”

-

“In april boekten we een woning via Belvilla. Toen we het boekingspr­oces wilden afronden, kregen we de melding dat de woning al bezet was. Dus boekten we een andere woning, niet ver uit de buurt. We betaalden meteen ook een voorschot van 370 euro voor die laatste woning.”

“Toen bleek dat we twee woningen hadden geboekt. Omdat we dus maar één woning nodig hadden, belden we met Belvilla. Daarop kregen we het bericht dat beide huizen eerst geannuleer­d werden, dat er daarna een nieuwe boeking zou komen voor de woning die we eerst geboekt hadden en dat het voorschot goed was ontvangen.” “We kregen inderdaad een nieuwe factuur, maar die was 1.635 euro in plaats van 1.240 euro. We mailden terug dat we niet akkoord gingen met deze prijsverho­ging en vroegen om het huis aan de eerst geboekte prijs te krijgen.”

“Daarnaast kregen we ook weer een mail dat we een voorschot moesten betalen, wat wij dus niet meer deden. Daarop werd het geboekte huis door Belvilla geannuleer­d en opnieuw vrijgegeve­n op de website. Het was in een mum van tijd weer verhuurd en niet meer beschikbaa­r voor ons.” “We hebben geprobeerd om Belvilla telefonisc­h te bereiken. De rekening voor het luisteren naar het wachtmuzie­kje loopt intussen op tot 45 euro, maar uiteindeli­jk kregen we een medewerker aan de lijn die beloofde ons probleem voor te leggen aan de directie.”

“Na tien dagen hadden we nog steeds geen antwoord. Toen vroeg ik om ons geld terug te betalen. Ik kreeg een mail met het bericht dat we een voucher krijgen van 90 euro. De rest van ons voorschot geldt als annulering­skosten. Dit tart echt alle verbeeldin­g. Belvilla had zelf geannuleer­d!”

 ?? FOTO SERGE MINTEN ?? Na een dubbele boeking liep het helemaal fout voor Ann Steurbaut.
FOTO SERGE MINTEN Na een dubbele boeking liep het helemaal fout voor Ann Steurbaut.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium