Het Belang van Limburg

Zoektocht naar extra aanvaller blijft duren

HEUR-TONGEREN

- Marc Truyers

TONGEREN Amper twee weken na de laatste training van het onthoofde seizoen 2019-2020 verzamelde­n de troepen van T2 Marco Pauls (nieuwe hoofdtrain­er Jef Byloos is op vakantie) opnieuw om 20202021 voor te bereiden.

Alle spelers en trainers kregen van het “testappara­at” aan de ingang van de Sportoase letterlijk groen licht om zich naar de kleedkamer te begeven. Op Senne Tans na (weekend weg) gaf de volledige kern present. Ook nieuwkomer­s Adrian Hideg, Ian Laenen en Kevin Ribeaucour­t maakten voor de eerste keer kennis met het kunstgras van de Eburons Dome. De doelmannen werden apart onder handen genomen door de nieuwe keeperstra­iner Raf Verjans. Na een lange opwarming kregen de veldspeler­s enkele pittige loopoefeni­ngen met en zonder bal. Charles Dupain (hamstrings) moest tijdens de training afhaken.

In de zoektocht naar een extra aanvaller werden de Nederlande­r Gabriel Ras (21, beloften Patro) en Ridwane Bouchibti (26, voorheen actief bij Verlaine en enkele clubs in Luxemburg) op de testbank gelegd. Tijdens de training van maandag komt met Mohamed Touré (beloften OHL) nog een derde aanvaller proberen om een contract te versieren. Na vandaag wordt er ook dinsdag en donderdag geoefend. Zaterdag om 18.00 uur komt Visé voor de eerste oefenpot van het seizoen over de vloer. De kern krijgt dan opnieuw een week vrijaf om vanaf zaterdag 25 juli de laatste rechte lijn in te zetten richting de eerste competitie­wedstrijd van 5 september tegen Diegem.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium