Het Belang van Limburg

Vrouw van Will Smith bevestigt affaire

- Eva De Poorter

Op een moment dat hun huwelijk door zwaar weer ging, heeft Jada Pinkett Smith (48) een relatie gehad met de 27-jarige rapper August Alsina. Dat heeft ze samen met haar man Will Smith (51) bevestigd in haar eigen talkshow Red table talk.

Voor het eerst hebben Jada Pinkett Smith en Will Smith gereageerd op de geruchten over haar ontrouw. Eind juni kwam naar buiten dat zij een relatie gehad heeft met de 27-jarige rapper August Alsina. Dat beweerde hij tijdens een interview eind juni. Volgens de rapper had hij zelfs de zegen van Will Smith. “Al wist hij niet dat er romantiek bij ons in het spel was.”

Vier jaar geleden ging het huwelijk van het koppel door zwaar weer. “Ik was echt helemaal klaar met jou”, zegt Smith tijdens een speciale aflevering van Jada’s talkshow op Facebook, Red table talk. “We beslisten voor een tijd uit elkaar te gaan en uit te zoeken elk voor zich wat ons nu gelukkig zou maken.”

Intussen hadden Jada en Alsina een vriendscha­psband opgebouwd. Zij hielp hem toen hij met mentale problemen kampte. Toen het huwelijk met Smith voorbij leek, begon ze een relatie met de rapper. “Ik wou me gewoon goed en gelukkig voelen. Dat was zo lang geleden”, zegt ze. Nog een ding wil ze rechtzette­n. Dat Alsina toestemmin­g had gekregen van Smith, klopt niet: “De enige die toestemmin­g moet geven in die omstandigh­eden, ben ikzelf.”

Niet traditione­el

Al een tijd gaan de geruchten dat het koppel een open relatie zou hebben, maar dat ontkennen ze. Toch beweren ze steeds dat ze geen “traditione­el huwelijk” hebben, maar wel een “levenspart­nerschap”. Het koppel trouwde in 1997 en kreeg met zoon Jaden (22) en dochter Willow (19) twee kinderen.

 ?? FOTO PHIL MCCARTEN/INVISION/AP ?? Jada Pinkett Smith met echtgenoot Will Smith.
FOTO PHIL MCCARTEN/INVISION/AP Jada Pinkett Smith met echtgenoot Will Smith.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium