Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

-

MAANDAG 13 JULI

Ram 21-3 T/M 20-4 Als het leggen van contacten je goed af gaat, wil dat nog niet zeggen dat je gemakkelij­k nieuwe plannen kunt lanceren. Je kunt je beste ideeën maar beter tot het einde van de zomer bewaren.

Stier 21-4 T/M 20-5 Maak een goede weekplanni­ng maar leg je nieuwe ideeën nog even in de ijskast, want op steun van binnen hoef je nu even niet te rekenen en het is maar de vraag of de buitenwach­t er wél al klaar voor is.

Tweelingen 21-5 T/M 21-6 De zaken gaan hun gangetje. Prima! Het is nu eenmaal zomer. Blijf kalm, drijf het allemaal niet op de spits en laat je leiden door je intuïtie. Liefde: de zomer is een zegen voor de hartstocht. Kreeft 22-6 T/M 22-7 Er hangen geweldige kansen in de lucht en een daarvan mag je echt niet laten glippen. Bovendien kan je nieuwe contacten aanknopen en verbetert het beeld dat anderen van je hebben. Leeuw 23-7 T/M 23-8 Profiteer van de rust op het werk en van de vrijheid om mensen te ontmoeten in een omgeving die je lief is. Misschien krijg je zo de gelegenhei­d om je leven een wending te geven. Single: Maak de gordels maar vast!

Maagd 24-8 T/M 23-9 Als je van de eerste of de derde decade bent, dan kun je een opgedragen missie succesvol beëindigen. Je beschikt over een onfeilbare intuïtie en er is niets dat je kan afremmen.

Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Er zitten mooie projecten aan te komen, maar voorlopig zijn het niet meer dan vooruitzic­hten. Blijf goed op de hoogte van wat er gebeurt, zodat je kunt reageren zodra het serieus wordt. Schorpioen 24-10 T/M 22-11 Vandaag moeten er knopen worden doorgehakt, een verantwoor­delijkheid die bij jou komt te liggen. Heb vertrouwen, je weet wat er van je verwacht wordt en verrast iedereen met je daadkracht.

Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 Zoals ook de andere Vuurtekens heb je de aandrang om aan te pakken, zelfs als de omgeving daar nog niet zo naar taalt. Vertrouw op je flair en je zult zien dat zich gelegenhed­en voordoen om te schitteren.

Steenbok 22-12 T/M 20-1 De stijgende Maan zorgt voor een intense activiteit in je omgeving. Er dienen zich nieuwe zakelijke kansen aan, zoals een voordelig contract. Liefde: Eendracht! Jullie zitten geheel op één lijn.

Waterman 21-1 T/M19-2 Je organisati­etalent en je serieuze houding gaan gepaard met een subtiele intuïtie. Bij elkaar opgeteld leidt dat ertoe dat je personen motiveert bij wie dat anders nogal moeizaam gaat.

Vissen 20-2 T/M 20-3 Omstandigh­eden waar jij niets aan kan doen, hebben een negatieve invloed op je werk. Je lijkt er niet warm of koud van te worden. Tot chagrijn van degenen die stiekem hoopten dat je er aan onderdoor zou gaan.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium