Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

-

ZATERDAG 1 AUGUSTUS

Ram 21-3 T/M 20-4 Een fantastisc­he zaterdag waar je met volle teugen van moet proberen te genieten. Liefde: Voor een aantal singles zijn er mooie zaken op komst. Volg daarbij je hart.

Stier 21-4 T/M 20-5 De dalende Maan kan vreemde effecten hebben op je emoties. Voor singles is het verstandig­st om geen vreemde bokkenspro­ngen te maken, blijf bescheiden en houd je op de achtergron­d.

Tweelingen 21-5 T/M 21-6 De zomer heeft een gunstige uitwerking op je fysieke voorkomen. Als je dat zelf niet ziet dan maakt je partner je er wel op attent. Single, geen afspraakje­s of uitnodigin­gen? Blijf geduldig. Kreeft 22-6 T/M 22-7 Nostalgie heeft vaak een negatieve uitwerking. Pas op dat je je niet in jezelf terugtrekt en alleen in je dromen plezier maakt. Pluk de dag. Vooral voor de koppels is dat trouwens geen probleem. Leeuw 23-7 T/M 23-8 Als je vakantie hebt en single bent, dan lijk je al je antennes uitgeschov­en te hebben. Je mist geen kans om een gesprekje aan te knopen, of ergens een feestje van te maken.

Maagd 24-8 T/M 23-9 De dalende Maan is niet erg gunstig. Misschien benadrukt ze de passieve kant van je karakter, iets waar je je nauwelijks tegen kan beschermen. Je partner lijkt er niet blij mee.

Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Vakantie? Dan is het moeilijk om weerstand te bieden aan dat verleideli­jke wezen dat je probeert in te palmen. Pas maar op, dit kan risico’s met zich meebrengen die je nu nog niet overziet. Schorpioen 24-10 T/M 22-11 Als je zelf de regels kan bepalen, is dat de beste garantie voor een rustige dag. Pak het wel diplomatie­k aan. Liefde: misschien brengt een oude vlam je (opnieuw) het hoofd op hol. Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 Met name als je single bent en vakantie viert, kan je goede contacten aanknopen met een Leeuw of Tweelingen. Die twee types kunnen jouw soms gekke stunts wel begrijpen en waarderen.

Steenbok 22-12 T/M 20-1 Je bent soms een beetje wantrouwig tegenover nieuwkomer­s, maar vandaag lijkt dat niet nodig. Iemand met goede bedoelinge­n lijkt de gedroomde vakantievr­iend. Vooral als het een Stier, Maagd of Steenbok is.

Waterman 21-1 T/M19-2 Welke richting je ook kiest, aan de horizon wachten er mooie verrassing­en op je. Dat kunnen fascineren­de ontdekking­en in het buitenland zijn, maar misschien is het gewoon “home sweet home”.

Vissen 20-2 T/M 20-3 Iedereen weet het: met jou erbij verveel je je geen moment. Maar nu wordt het tijd om dat ook aan je partner te bewijzen. Single, je mist veel als je de liefde als een spelletje blijft zien.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium