Het Belang van Limburg

“Opgeleid door mijn eigen vrouw”

-

Modebewust­e mannen kunnen voortaan terecht bij Viro Modo in hartje Hasselt. Daar verkoopt Marc Janssen (60) herenkledi­ng tot maatje 3 XL.

“In deze maatgroepe­n is er weinig aanbod in Hasselt”, vertelt Marc. “In dat gaatje duiken we graag maar uiteraard verkopen we ook alle andere maten.” Nochtans is Marc geen geboren modewinkel­uitbater. “Maar wel geworden”, lacht Marc. “Ik was zelfstandi­g HRconsulen­t in Brusselse bedrijven tot ik mijn vrouw tegenkwam die al 6 jaar een zaak met dezelfde naam in Kortessem uitbaat. Daar heb ik in eerste instantie vanaf de zijlijn kunnen proeven, tot we beslisten dat we ook in Hasselt onze plek hadden. Vanaf dan ben ik ‘stage’ beginnen lopen in Kortessem. Ik heb er het vak geleerd en heb er heel wat fijne dingen opgestoken. Om dan zelf helemaal startklaar te staan in Hasselt, in maart. Maar daar stak corona dan een flink stokje voor. De opening werd uitgesteld en nu we er helemaal klaar voor zijn, blijft Covid19, en dan vooral alle maatregele­n, ons parten spelen. Maar met ons fijn aanbod, moeten en zullen we onze plaats in Hasselt wel verdienen.”

“Ik heb een waaier aan, mooie, degelijke kleding en accessoire­s in huis, van Duitse merken als Meyer, Digel en Ragman tot andere bekende modehuizen als Casa Moda en Ledûb. Voeg daarbij een aanbod aan schoenen en meteen is duidelijk dat onze klanten hier van kop tot teen gekleed weer buiten kunnen wandelen, gekleed in broeken, vesten, truien, hemden en schoenen die allemaal tot de gemiddelde prijsklass­e behoren.”

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium