Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

-

HOROSCOOP 7 SEPTEMBER

Ram 21-3 T/M 20-4 Vandaag heb je allerlei kleine details te regelen, als je de rest van de week tenminste een beetje productief wilt zijn. Liefde: neem de opmerkinge­n van je naasten serieus en doe er iets mee!

Stier 21-4 T/M 20-5 Allerlei gesprekken halen je planning overhoop. Zolang het zinvolle gesprekken zijn moet je dat maar voor lief nemen, ook al omdat je jezelf hierdoor nog eens op de kaart kan zetten.

Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Je moet misschien kiezen uit twee aantrekkel­ijke mogelijkhe­den. Neem afstand en maak vooral een persoonlij­ke keuze, dus zonder dat je eerst alles met iedereen bespreekt. Kreeft 22-6 T/M 22-7 Na een zwaar weekend ben je vanmorgen misschien minder helder dan normaal. Zolang je maar geen belangrijk­e besluiten hoeft te nemen is dat niet zo erg. Liefde: zeg niet alles wat je denkt hardop.

Leeuw 23-7 T/M 23-8 Het loopt allemaal prima maar wees op je hoede als rivalen je de hand reiken. Single: als je je hebt laten verleiden, denk je er nu misschien al over om je oude leventje weer op te pakken.

Maagd 24-8 T/M 23-9 Misschien gaan alle alarmbelle­n af als een project wordt afgewezen of als je in een bepaalde richting wordt gedirigeer­d. Wees geduldig, betere dagen laten niet lang op zich wachten! Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Een geluksdag! Dat moet je ertoe aanmoedige­n om een initiatief te lanceren of je op een project te storten. Liefde: voelde je je een beetje in de steek gelaten? Niet lang meer! Schorpioen 24-10 T/M 22-11 De stijgende Maan in Schorpioen betekent dat het vandaag een perfecte dag wordt. Hooguit botst je nauwkeurig­heid soms met de gevraagde productivi­teit. Je zult knopen moeten doorhakken.

Boogschutt­er 23-11 T/M

Steenbok 22-12 T/M 20-1 Aan het begin van deze week lijken het tempo én de werkdruk aanzienlij­k opgevoerd te worden. Blijf geduldig (maar niet té), stel jezelf duidelijke doelen en heb vertrouwen in je talent. Waterman 21-1 T/M19-2 De stijgende Maan is vandaag als een mooi cadeautje. Je stort je vol overgave en met plezier op je projecten, ook al is er in je omgeving nogal wat geklaag te horen. Single, check je berichten!

Vissen 20-2 T/M 20-3 De stijgende Maan geeft je pit en speelt tevens voor relatiecoa­ch. Ben reactief en probeer je twijfels te overwinnen. Single: een nieuwe flirt heeft nog heel wat verrassing­en voor je in petto.

 ??  ?? 21-12 Flair en doorzettin­gsvermogen lijken samen te gaan. Dat vergroot de kans op succes en ook op toevalstre­ffers. Liefde: probeer frustratie­s te vermijden door te praten en goede argumenten te zoeken.
21-12 Flair en doorzettin­gsvermogen lijken samen te gaan. Dat vergroot de kans op succes en ook op toevalstre­ffers. Liefde: probeer frustratie­s te vermijden door te praten en goede argumenten te zoeken.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium