Het Belang van Limburg

Ingestuurd door Steven Ranson

-

Zondag 6 september werden in Hasselt 14 nieuwe G-trainers gehuldigd, door Eric Bortels van G-Karate. Samen met Steven Ranson, verantwoor­delijke van VFG en Ssport//Recreas Limburg, werden de diploma’s uitgereikt, waarbij ze allen getrakteer­d werden op een coronavrij etentje.

Deze nieuwe G-trainers hebben gedurende 4 maanden een theoretisc­he en praktijkop­leiding gevolgd, om het unieke trainingss­ysteem van G-Karate onder de knie te krijgen. Nu zijn ze klaar om aan G-sporters met eender welke beperking de beginselen van G-karate aan te leren, op een veilige en dynamische manier. In deze cursus, en het bijhorende handboek geschreven door Eric, komen alle beperkinge­n aan bod, in theorie en aangevuld met veel praktijkoe­feningen. "Het is belangrijk dat iedereen met eender welke beperking de kans krijgt om te sporten, en in dit geval om op een aangepaste manier karate beleven", aldus Eric Bortels, oprichter van G-Karate. De cursus werd gespreid over 4 maanden. Tussendoor werd gevraagd om praktijker­varing op te doen. De diploma’s zijn ook erkend door S.sport/recreas

De geslaagden: Eef Loth (Leopoldsbu­rg), Sabrina Goos (Leopoldsbu­rg), Kevin Schoors (Malle), Kelly Schenk (Malle), Frederike Scholz (Hasselt), Jan Scrayen (Hasselt), Patrick Maelstaf (Tollembeek), Bita Hassani (Hasselt), Peter De Raedt (Malle), Dave Gielis (Malle), Madelon Staat (Den Haag), Martine Vooys (Den Haag), Victoria Rode (Canada) afwezig.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium