Het Belang van Limburg

Brushmarat­hon levert mooi bedrag op voor de Hummeltjes

Ingestuurd door Ricky Blue Passion

-

De dames van Galanti Color Experts uit Wilderen bij Sint-Truiden en CKG de Hummeltjes, Steunpunt Haspengouw sloegen op zondag 8 maart 2020, Internatio­nale Vrouwendag, symbolisch de handen in elkaar. Ze hielden een brushmarat­hon. Door corona kon de cheque onlangs pas overhandig­d worden.

Tamara Menjoie, eigenaar/ kapster van salon Galanti Hair én sterk sociaal geëngageer­d, wil vooral gezinnen met een kleine portemonne­e een hart onder de riem steken. Zo was ze in 2019, op eigen initiatief, gratis de haren komen wassen en knippen van ouders en kinderen in begeleidin­g bij het CKG. Begin 2020 kwam ze met een grootser idee aankloppen: samen met haar gedreven team Gitte en Vicky een brushmarat­hon organisere­n in eigen salon. Voor een klein prijsje kon iedereen zijn haren laten wassen en knippen. Dit resulteerd­e in de prachtige som van 700 euro.

Startpakke­t

Omwille

van

de

Covid-19 uitbraak kon de cheque onlangs pas overhandig­d worden. CKG de Hummeltjes zal dit bedrag besteden aan het samenstell­en van een startpakke­t bij aanvang van de begeleidin­g: een ‘Pak(je) me vast!?’. De band verstevige­n tussen ouder en kind, samen je kind goed groot laten worden, samen spelen en leren is hiervan het opzet. “In naam van al onze gezinnen en heel het CKG-team willen we Tamara en haar team van Galanti Color Experts

bedanken voor haar inzet om het mee mogelijk te maken dat mensen zich met elkaar gaan verbinden. Wij kijken ook reikhalzen­d uit naar onze verdere samenwerki­ng”, klonk het bij CKG de Hummeltjes.

In de nabije toekomst wil Tamara heel graag ambassadri­ce worden van het Huis van het Kind Haspengouw. Op die manier wil ze haar bijdrage leveren aan de preventiev­e ondersteun­ing van kwetsbare gezinnen in onze regio.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium