Het Belang van Limburg

Pro Basketball League bevestigt competitie­start op 7 november

- Johnny Peeters

BASKETBAL EUROMILLIO­NS LEAGUE Op de vergaderin­g van de Pro Basketball League werd bevestigd dat de EuroMillio­ns League zal starten op 7 november. De liga zal samen met de externe preventied­ienst Mensura een protocol opstellen voor de opstart.

De Pro Basketball League streeft ernaar om een minimum aan abonnement­houders en commerciël­e partners toegang tot de zaal te verlenen. Aan het begin van de competitie zullen op wedstrijdd­agen geen tickets aan het loket verkocht worden. Indien op basis van de toegelaten capaciteit nog tickets beschikbaa­r zijn, dienen deze verplicht online aangekocht te worden. Voor de uitbating van het cafetaria en het restaurant zullen de geldende horecaprot­ocollen van toepassing zijn. Mensura zal op basis van individuel­e audits van alle zalen van de clubs het algemene protocol omzetten naar een op maat gemaakt protocol en een draaiboek aangepast aan de zaal van elke club opstellen.

Live online

De abonnement­houders van de clubs krijgen gratis toegang tot alle livewedstr­ijden op het streamingp­latform www.embl.tv. Vanaf 1 december zal het platform voor niet-clubabonne­es betalend zijn. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de kalender. Deze zal zo snel mogelijk gepublicee­rd worden op de site www.euromillio­nsbasketba­ll.be. Limburg United communicee­rt binnenkort over de abonnement­enverkoop en livestream.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium