Het Belang van Limburg

Gevaar voor STVV”

-

ontbreekt ook vuur, zowel op als naast het veld.”

“Het ergste is dat de trouwe Truiense supporters nergens terecht kunnen met hun frustratie­s. Ik vrees dat voorzitter David Meekers het de volgende dagen weer zal mogen uitleggen, terwijl hij slechts indirect bij de belangrijk­ste beslissing­en betrokken wordt. Het is nu echt tijd voor een signaal van bovenaf, de achterban heeft recht op een woordje uitleg van de clubleidin­g. Gebeurt dat niet, dan dreigt er apathie en dat is het ergste wat er met een voetbalclu­b kan gebeuren. Als het de supporters niet meer kan schelen wat er op Stayen misloopt, dan zit men er pas echt met een groot probleem.”

“Het verbaast me niet dat het maximum van Charleroi sneuvelde op het veld van rode lantaarn Moeskroen. De Carolo’s hadden al enkele keren gewonnen zonder overschot. Zoals niemand overtuigen­d wint of indruk maakt. Ik ben blij dat zondag Club-Anderlecht op het programma staat. Hopelijk brengt een topper eindelijk nog eens topvoetbal in onze competitie. Ik heb de indruk dat Club Brugge hooguit aan 75% speelt. Ook tegen Cercle volstond dat voor de zege, al kan dat ook verkeerd aflopen. Kijk maar naar Anderlecht, dat steeds dezelfde fouten blijft maken. Opnieuw werden twee punten te grabbel gegooid. Ook

BEERSCHOT - W. BEVEREN 3-2

“Eerste puntenverl­ies Charleroi kwam niet zomaar uit lucht vallen”

Standard kwam thuis tegen Zulte Waregem niet verder dan een gelijkspel, AA Gent zit het diepst van allemaal met weer een thuisneder­laag. Onze topclubs halen niet het niveau, wat we van hen mogen verwachten. Probleem is dat ze, buiten Club, niet beter kunnen.” “Het kan in de kaart spelen van KRC Genk, misschien heeft het daar de trainerswi­ssel versneld. Omdat in de club het idee leeft dat met een doorstart de mislukte seizoensta­rt vlug kan worden uitgewist. Daarom kwam een coach die de competitie én de club al kent. Van Thorup wordt op korte termijn duidelijkh­eid en stabilitei­t verwacht. Het mag geen weken duren, vooraleer hij tot een basisconce­pt en soort van type-elftal komt én daaraan vasthoudt.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium