Het Belang van Limburg

Seizoen al voorbij voor Torpedo-spits Henrioulle

- Jos Castermans

TORPEDO HASSELT EERSTE PROVINCIAL­E Na amper drie speeldagen zit het seizoen van Jochen Henrioulle (20) er al op. De kwikzilver­en aanvaller van Torpedo Hasselt (1prov.) scheurde vorige week tegen Herderen-Millen de voorste kruisband van zijn rechterkni­e af en liep tegelijk een klein scheurtje in de meniscus op. Binnenkort wordt hij geopereerd door dokter Bollars in St. Truiden.

Brute pech uiteraard voor Henrioulle zelf, maar ook voor Torpedo dat zijn aanwinst en topschutte­r vijf goals in twee matchen - kwijt is.

“Ik sprong op om een bal te controlere­n en kwam verkeerd neer”, doet hij zijn relaas. “Ik hoorde de kruisband knappen. Toch heb ik nog een paar minuten verder gespeeld, want ik voelde geen pijn. Ik heb zelfs nog gescoord ook.” Jochen gaat dezer dagen verder op consultati­e. Dan wordt de datum van operatie vastgelegd. “Ik zal dan ook weten hoe het verder moet. Maar pijn voel ik niet. Heb ik nooit gehad. Dit is mijn eerste zware blessure. Van voetballen zal er dit seizoen geen sprake meer zijn. Spijtig. Ik hoop dat ik weer klaar ben om de voorbereid­ing van het volgende mee te maken.” De student (communicat­iewetensch­appen) uit Gingelom houdt eraan op de wedstrijde­n van Torpedo aanwezig te zijn. De verplaatsi­ng naar Achel heeft hij trouwens meegemaakt.

“Het was een hevige match, die kapot werd gefloten door de arbiter. De rode kaart voor Falke (Vandecaets­beek, nvdr) sloeg nergens op. Het eerste geel was terecht, maar daarna kreeg hij opnieuw geel voor een schwalbe terwijl wij eigenlijk een penalty hadden moeten krijgen.”

TURKSE RANGERS (3B)

 ?? FOTO SVEN DILLEN ?? Jochen Henrioulle: “Ik hoorde het knappen, maar voelde geen pijn en heb nog een paar minuten verder gespeeld. Ik heb zelfs nog gescoord.”
FOTO SVEN DILLEN Jochen Henrioulle: “Ik hoorde het knappen, maar voelde geen pijn en heb nog een paar minuten verder gespeeld. Ik heb zelfs nog gescoord.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium