Het Belang van Limburg

Down The Road

ONZE TV-TIPS

- Bekijk de tv-gids van de hele week op hbvl.be/tv-gids

Weet altijd wat u niet mag missen op tv, met deze kijktips van onze redactie. Louis Theroux: Life on the edge

CANVAS, ZO, 21.05 U

Het is alweer 25 jaar geleden dat Louis Theroux zijn allereerst­e documentai­re maakte. In dit programma zoekt hij oude bekenden weer op. Zo brengt Theroux terug een bezoek aan Mike Cain, die zich in de jaren negentig besloot te bewapenen voor een onafwendba­re oorlog tegen de overheid. Denkt hij twintig jaar later nog hetzelfde? En wat is er gekomen van Lamb en Lynx, van de beruchte nationalis­tische popgroep Prussian Blue?(tove)

ÉÉN, ZO, 20 U

Na een rustige avond in hun verblijfpl­aats in Lapland is de groep helemaal uitgerust om aan het avontuur te beginnen. Met een rendiersle­de wordt de bende van Dieter en Saar afgezet aan een typisch Finse sauna, waar ze letterlijk en figuurlijk ondergedom­peld worden in de saunacultu­ur. Na de ontspannin­g is het tijd voor inspanning: langlaufen. Niet iedereen gaat even goed vooruit op latten en dat zorgt voor heel wat frustratie, gejammer en gehuil.(tove)

De Zonen van Van As

VTM, ZO, 20 U

De mannen van Van As moeten een poolhouse installere­n bij de ‘vriendin’ van burgemeest­er Jos Broeckx (Ludo Hoogmarten­s). Maar dat dreigt helemaal mis te lopen wanneer zijn echtgenote hiervan lucht krijgt. Tegelijk probeert de familie onder de hoge factuur van advocaat Jean-Jacques uit te komen. Rita zit tussen hamer en aambeeld. Herman dreigt de dupe te worden want hij heeft destijds het contract met Jean-Jacques afgesloten.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium