Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

-

HOROSCOOP 30 NOVEMBER

Ram 21-3 T/M 20-4 Het ligt aan je analytisch­e instelling dat je de juiste maatregele­n treft. Zo’n voorzichti­ge aanpak is helemaal in jouw voordeel. Liefde: jullie zitten op dezelfde golflengte.

Stier 21-4 T/M 20-5 De stijgende Maan stelt je in staat om je beter op je doelen te concentrer­en. De resultaten zullen niet lang op zich laten wachten. Je bent single en zoekt contact met die ene persoon? Waag het erop!

Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Tegen het einde van het jaar zit je prima in je vel. Alles gaat van een leien dakje, maar je moet nog niet denken dat je op je lauweren kunt rusten. Neem nog maar even geen gas terug.

Kreeft 22-6 T/M 22-7 Kijk nog eens goed naar bepaalde voorstelle­n. Ze lijken attractief en origineel, maar wees realistisc­h en denk goed na. Liefde: je zult je vooral geduldig en begripvol moeten opstellen.

Leeuw 23-7 T/M 23-8 Kijk uit dat je niet overbelast raakt. Dat mag je gerust als waarschuwi­ng zien, want je herstellen­d vermogen is niet meer wat het was. Smijt niet met je krachten en let op je gezondheid.

Maagd 24-8 T/M 23-9 Je weet wat je wil en dat is vooral je eigen gang gaan. Maar als je zo werkt als nu, zul je niet gemakkelij­k in je voornemen slagen. Misschien kun je toch beter wat medestande­rs zoeken.

Weegschaal 24-9 T/M 23-10 De beste dag van de week voor jou, een dag om nieuwe plannen te maken en de sleur te doorbreken. Dus neem het voortouw, je kunt het! Liefde: kom je beloften na, anders doe je je omgeving tekort.

Schorpioen 24-10 T/M 22-11 Geef voorrang aan projecten die om creativite­it en goede communicat­ie vragen. Je hebt veel geleerd van je ervaringen zodat je weet dat je beter in het veld kunt staan dan langs de zijlijn.

Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 Geen vervelende gebeurteni­ssen te verwachten op deze eerste dag van de week. Mogelijkhe­den te over dus om een voorsprong­etje te nemen op de dingen die nog moeten komen.

Steenbok 22-12 T/M 20-1 Je kunt kiezen uit verschille­nde mogelijkhe­den, maar neem er de tijd voor zodat je niet meteen uit de startblokk­en hoeft. En let op de verplichti­ngen die je al aangegaan bent, om kritiek te vermijden.

Waterman 21-1 T/M19-2 Soms denk je dat je alles aan kan, maar vaak leg je de lat ook te hoog. Pas dus maar op! Liefde: neem de tijd om te weten te komen wat precies de verlangens van je partner zijn.

Vissen 20-2 T/M 20-3 Twee dingen zijn belangrijk vandaag. Allereerst het inwinnen van goede tips waar je behoefte aan hebt; vervolgens de dingen in mootjes verdelen om de een na de ander af te werken.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium