Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

HOROSCOOP 1 DECEMBER

-

Ram 21-3 T/M 20-4 Bepaalde mensen buiten je vaste kringetje geven je een welkom steuntje in de rug. Je zult niet veel van je home sweet home kunnen genieten, want je agenda zit behoorlijk vol.

Stier 21-4 T/M 20-5 Doen waar je zin in hebt, dat zou je prioriteit moeten zijn. Dat is lang niet zo gemakkelij­k, behalve als je onafhankel­ijk bent. Voor de rest kun je alle situaties aan, als je je maar goed voorbereid­t.

Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Zonder twijfel heb je ervaring en weet je waar je het over hebt. Wees helder en leg je kaarten zelfverzek­erd op de tafel. Single? Een Kreeft of een Leeuw kan voor heftige emoties zorgen.

Kreeft 22-6 T/M 22-7 Geluk is overal, maar ga er niet speciaal naar op zoek, het zal jou wel vinden en zorgen dat je niets tekort komt. Heel voorzichti­g mag je je op paden begeven, die je tot nu toe wat te gevaarlijk vond.

Leeuw 23-7 T/M 23-8 Dit is een ideale dag om alles weer eens op een rijtje te zetten. Dus wees gerust, geef je fantasie de vrije loop, bijt je ergens in vast en laat niet los voordat je je doel bereikt hebt.

Maagd 24-8 T/M 23-9 Je zorgt er vandaag voor dat je de koppositie vasthoudt. Maar er zullen wel spanningen opkomen en je moet ook zeker niet vergeten af en toe een pauze in te lassen, anders houd je het niet vol.

Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Je creativite­it en vindingrij­kheid kunnen wonderen verrichten, enerzijds om ervoor te zorgen dat je ideeën vorm krijgen en anderzijds om de mensen die je nodig hebt vertrouwen in te boezemen.

Schorpioen 24-10 T / M 22-11 Je hebt de reputatie van een goede manager, maar toch doe je er goed aan om je ogen de kost te geven want bepaalde collega’s zijn minder te vertrouwen en proberen je een hak te zetten.

Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 Er lijkt je niets in de weg gelegd te worden. Het heeft geen zin je in een gewaagd avontuur te storten als dat alleen maar leidt tot stress. Plan niet teveel, maar doe waar je zin in hebt.

Steenbok 22-12 T/M 20-1 Deze dag brengt veranderin­gen met zich mee en dat maakt dat je op je hoede moet zijn. Schiet niet in de stress. Ook al overzie je het allemaal nog niet, je ervaring sleept er je wel doorheen.

Waterman 21-1 T/M19-2 Je wordt teruggewor­pen op jezelf. Koester datgene wat je bereikt hebt en geef je rivalen geen kans om daar afbreuk aan te doen. Liefde: een avond vol tederheid en zelfs sensualite­it.

Vissen 20-2 T/M 20-3 Een slechte dag waarop je tegenstrij­dige berichten kan krijgen of in onverwacht­e situaties kan belanden. Het wordt er niet gemakkelij­ker op. Ga volgens plan te werk en reken vooral op je zesde zintuig.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium