Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

HOROSCOOP 2 FEBRUARI

-

Ram 21-3 T/M 20-4 Maak het je prioriteit om je aan de situatie aan te passen. Niet alleen om zelf de beweging te kunnen volgen, maar ook om je ideeën beter aan de man te brengen bij degenen die aan de touwtjes trekken.

Stier 21-4 T/M 20-5 Je bent van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat in de weer. Die energieke houding levert je ongetwijfe­ld bewonderin­g op, maar vooral ook de autonomie waar je behoefte aan hebt.

Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Je hebt prikkelend­e ideeën maar je bent ook iemand die van de minste kans een succes weet te maken. Kies voor het meest realistisc­he scenario, dat het snelst tot concrete resultaten leidt.

Kreeft 22-6 T/M 22-7 Een negatieve dag, maar geen reden voor paniek. Je wordt niet bedreigd door tragische gebeurteni­ssen, je horoscoop wijst er alleen op dat je vandaag wat al te snel bent afgeleid.

Leeuw 23-7 T/M 23-8 Kleine overwinnin­gen wijzen erop dat je op de goede weg bent, probeer het nog even rustig te houden voor je rivalen. Verder lijk jij degene die een paar kids op het juiste pad kan houden.

Maagd 24-8 T/M 23-9 Het zou nuttig zijn als je jezelf bepaalde vragen stelt, zelfkritie­k kan je helpen om je doelen bij te stellen. Liefde: als er problemen zijn, kunnen die vanavond worden gladgestre­ken.

Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Er wordt veel aan je getrokken: dan moet je ergens een complex probleem ontrafelen en vervolgens wordt je advies gevraagd over strategisc­he kwesties. Liefde: tijd om de sleur te doorbreken.

Schorpioen 24-10 T/M 22-11 Ongunstige effecten van de dalende Maan kunnen leiden tot een verlies van zelfvertro­uwen. Doe niet laatdunken­d over je eigen talenten en concentree­r je op de zaken die je beheerst. Liefde: eerlijkhei­d en praten blijven belangrijk.

Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 Je hebt goede ideeën, maar wat is de hefboom om er een succes van te maken? Communicat­ie! Houd iedereen op de hoogte. Single: sommige vriendscha­ppen zijn over de houdbaarhe­idsdatum.

Steenbok 22-12 T/M 20-1 Ben nauwkeurig! Probeer elke situatie te doorgronde­n en eventuele problemen vóór te zijn. Liefde: een situatie brengt oude herinnerin­gen terug. Probeer je daar niet door te laten afleiden.

Waterman 21-1 T/M19-2 Het zou je geen kwaad doen om meer interesseg­ebieden te hebben. Wees alert op informatie die de ronde doet. Liefde: jullie standpunte­n en meningen veranderen, maar de liefde blijft.

Vissen 20-2 T/M 20-3 Werk in je eigen tempo en houd je vandaag een beetje op de achtergron­d, daarmee kom je het verst. Single, een belofte die je hebt gedaan kan opeens belangrijk en een beetje verontrust­end worden.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium