Het Belang van Limburg

Oud-directeur KRC Genk opnieuw gehuwd: “Aanzoek via WhatsApp”

- DIRK DEGRAEN

Dirk Degraen (56), voormalig algemeen directeur van KRC Genk, is afgelopen zaterdag opnieuw gehuwd. De uit Moskou afkomstige Victoria Sertel (45) leerde hij op Cyprus kennen.

“Dat is zo’n drie jaar geleden”, zegt Dirk Degraen. “Net voor ik aan een wereldreis wilde beginnen. Afgelopen zaterdag hebben we in de Limburghal elkaar het jawoord gegeven.”

Hun roots mogen dan ver uit elkaar liggen, het is volgens Degraen geenszins een langeafsta­ndsrelatie. “Over een huwelijksr­eis hebben we nog niet nagedacht. Misschien ook wel omdat we zelf al een paar keer op vakantie zijn geweest. Ook tijdens corona, maar dan in een periode dat dit was toegelaten. En we zullen er nog wel aan toekomen. Of het huwelijksl­even voor mij nu een verschil maakt? Mijn bloeddruk was even hoog na als voor het huwelijk. (lacht) Ook omdat we elkaar toch al enkele jaren kennen.”

Degraen is van opleiding jurist en lag ruim twintig jaar geleden mee aan de basis van het makelaarsk­antoor Sports and Entertainm­ent Management. Hij begeleidde onder meer voetballer­s Luc Nilis, Yves Vanderhaeg­he, Branco Strupar, Kevin Vandenberg­h, Gert Verheyden en wielrenner Frank Vandenbrou­cke. In 2009 werd hij gekozen als algemeen directeur van Racing Genk. Dat bleef hij tot april 2014.

Op de vraag welk beroep hij momenteel uitoefent, antwoordt de Genkenaar: “geen.” En hoe hij haar ten huwelijk heeft gevraagd? “Via WhatsApp.”

 ?? FOTO CHRETIEN PAESEN ?? Dirk Degraen leerde zijn uit Moskou afkomstige vrouw Victoria Sertel op Cyprus kennen.
FOTO CHRETIEN PAESEN Dirk Degraen leerde zijn uit Moskou afkomstige vrouw Victoria Sertel op Cyprus kennen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium