Het Belang van Limburg

Gewapende overvaller­s vluchten richting Hamont na overval in Budel

- Gvb,siol

GRENSCRIMI­NALITEIT

HAMONT-ACHEL In het Nederlands­e Budel-Schoot, vlak over de grens met Hamont, hebben enkele gewapende daders donderdaga­vond een supermarkt overvallen. De overvaller­s vluchtten daarna vermoedeli­jk met de scooter richting Hamont.

De overvaller­s vielen donderdaga­vond binnen in een supermarkt op de Parallelwe­g in BudelSchoo­t. Ze bedreigden het personeel met iets dat op een vuurwapen leek. Er raakte niemand gewond. Na de overval vluchtten de daders weg in de richting van Hamont,

dat op amper een kilometer van de supermarkt ligt. Vermoedeli­jk ging het om vier overvaller­s die zich met de scooter wegreden. Ze zouden een buit hebben gemaakt, maar het is onduidelij­k om hoeveel geld het gaat. De Nederlands­e politie OostBraban­t stak de grens over en zocht met verschille­nde ploegen en een politiehel­ikopter naar de daders. Alle beschikbar­e ploegen van de politie HANO, Kempenland en Lommel snelden ook naar Hamont. Daar werden heel wat personen gecontrole­erd. Dat gebeurde onder andere in de Kloosterst­raat. Bij het ter perse gaan waren de daders nog niet gevonden.

BRAND

 ?? FOTO GVB ??
FOTO GVB

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium