Het Belang van Limburg

Limburgers Arno en Reinier strijden voor plekje in Battles

- Nele Coune

De strijd voor een plekje in de Battles gaat vanavond verder in de tweede Knockout van The Voice van Vlaanderen. De coaches zetten opnieuw drie talenten tegenover elkaar, maar kunnen slechts één iemand meenemen.

Het team van Natalia telt vooral veel vrouwelijk talent. Als een van de enige drie mannen krijgt Arno Louwette (21) uit Maasmechel­en dan ook twee zangeresse­n tegenover zich in de Knockouts. Hij moet het opnemen tegen Miek (29) en Amy (22), volgens Natalia een groepje van contrast met veel eigenheid. “Dat maakt het heel interessan­t”, zegt de coach.

Musketiers

Tijdens de Blinds zong Arno een nummer van Ed Sheeran, en ook nu waagt hij zich aan een lied van een tieneridoo­l: Pillowtalk van Zayn. Tijdens de repetities zorgt een verkoudhei­d ervoor dat de student muzikale opvoeding moeite heeft met de hoge noten, maar Arno laat zich niet tegenhoude­n door een pijnlijke keel. “Ik wil tonen aan Natalia dat ik het kan, want ik weet dat het wel in mij zit.”

Tijdens de eerste Knockout werden twee kandidaten van Koen Wauters gestolen. Hij hoopt dat er ook deze keer kandidaten uit zijn team worden opgepikt door een andere coach. Hij zet zijn ‘drie Musketiers’ tegenover elkaar: Reinier (44), Christophe (48) en Toon (30). Peltenaar Reinier Bil mag I Hope that I Don’t Fall in Love with You van Tom Waits zingen. “Het is een nummer dat me ligt, dat natuurlijk voelt”, zegt Reinier. Tijdens de repetities wordt meteen duidelijk dat hij gelijk heeft. “Dat is een eerlijke gast, die staat daar met zijn gitaartje. Ik ga die niet waanzinnig veel kunnen bijleren”, geeft Koen toe.

→ ‘The Voice van Vlaanderen’,

VTM, 20.40 uur

 ?? FOTO VTM ?? Arno Louwette.
FOTO VTM Arno Louwette.
 ?? FOTO VTM ?? Reinier Bil.
FOTO VTM Reinier Bil.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium