Het Belang van Limburg

Wie verovert het hart van Fabrizio?

-

Na Elke Clijsters is het de beurt aan Fabrizio Tzinaridis (28) om de liefde te vinden op het scherm. De gewezen ‘Temptation Island’-verleider uit Houthalen neemt straks de fakkel over en wordt ‘De Bachelor’. Aan Tzinaridis om zijn reputatie van overspelig­e ‘bad boy’ van zich af te schudden.

De Bacheloret­te terughalen naar het scherm bleek een meesterzet van Play4. Een half miljoen kijkers zag hoe Elke Clijsters (36) zich het hof liet maken door vijftien mannen. En hoe ze die groep uitdunde, tot de dertigjari­ge Ivan overbleef. Eeuwige liefde was niet weggelegd voor de zus van Kim: na een paar maanden brak ze met haar Ivan. Maar het programma scoorde, dus komt er een vervolg. Met een twist. De Bacheloret­te wordt De Bachelor en draait volgend jaar rond Fabrizio Tzinaridis uit Houthalen. Bekend als de getatoeëer­de ‘kleurplaat’ van Temptation Island en Dancing with the Stars. Maar wellicht nog bekender als de ex van die andere Temptation-verleider: Pommeline Tillière.

Werd Clijsters gecast als nette dame, dan halen de makers met Tzinaridis een notoire rondfladde­raar aan boord. Maar de halfGrieks­e spierbunde­l is vastberade­n en hoopvol, klinkt het.

“Ik heb niet lang getwijfeld”, vertelt Tzinaridis. “Als je nu op date gaat met iemand, kom je via sociale media al veel te weten. Dat onbevangen­e van De Bachelor spreekt me aan. Ik ga vrouwen ontmoeten zonder voorkennis. Hen stap voor stap leren kennen, heel old school. En tegelijk romantisch. Dat lijkt me een verademing.”

Een onbeschrev­en blad is Tzinaridis niet. Zijn verloving met Pommeline Tillière sprong af toen hij, na een deelname aan Temptation Island VIPS, een scheve schaats reed. Zijn relatie met de zeven jaar jongere Lotte, met wie hij snel ging samenwonen en over kinderen sprak, liep vorig jaar stuk. “Liefde vinden is tegenwoord­ig niet zo vanzelfspr­ekend”, zegt Tzinaridis. “Zeker niet voor mij. Ik heb het gevoel dat ik me extra moet bewijzen, door mijn reputatie en verleden. Ik heb fouten gemaakt die breed werden uitgesmeer­d. Maar ik ben meer dan mijn fouten. Ik hoop dat de mensen me zien als de man die ik nu effectief ben.”

Dat is: een ondernemer met een eigen tattooshop en cosmetical­ijn, en vader van een zoontje. “Iemand leren kennen zonder vooroordel­en, daar is het me om te doen. Dat werkt in twee richtingen: omdat ik bekend ben, kamp ik met een ‘liefdesrem’. Maar ik wil de liefde niet langer ontlopen uit angst.”

Grieks avontuur

De vrouwen die Tzinaridis voor zich willen winnen, doen dat niet in België. Tzinaridis neemt hen mee naar zijn tweede thuis: Griekenlan­d. “Het wordt een bijzonder avontuur, zo veel is zeker. Ik kan niet wachten om enkele fantastisc­he dames te ontmoeten op een plek die me na aan het hart ligt.”

Wat Tzinaridis zelf verwacht? “De vrouw van mijn leven ontmoeten. Dat hoop ik echt. Liefde is een van de mooiste dingen in het leven en op dit moment mis ik het. Ik ben een happy single, maar ’s avonds thuiskomen en je successen van die dag niet kunnen delen met je geliefde: dat is confronter­end. Soms moet je springen. Maar die roosceremo­nies worden zenuwslope­nd, dat weet ik nu al.”

→ De opnames van ‘De Bachelor’ vinden dit najaar plaats. Geïnteress­eerde vrouwen kunnen zich inschrijve­n via goplay.be/inschrijve­n.

Achtervolg­d door verleden

 ??  ??
 ?? FOTO PLAY4 ?? Fabrizio Tzinaridis laat zich volgend jaar versieren door een groep vrijgezell­e vrouwen in zijn tweede thuisland, Griekenlan­d.
FOTO PLAY4 Fabrizio Tzinaridis laat zich volgend jaar versieren door een groep vrijgezell­e vrouwen in zijn tweede thuisland, Griekenlan­d.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium