Het Belang van Limburg

Nigeriaan Ugbo in beeld bij Genk

-

Om te anticipere­n op een mogelijk vertrek van topschutte­r Paul Onuachu, verkent Genk momenteel de spitsenmar­kt. Het heeft daarbij zijn oog laten vallen op de Nigeriaan Ike Ugbo (foto).

De 22-jarige spits van Chelsea, die vorig seizoen uitgeleend werd aan Cercle Brugge en in totaal 17 keer scoorde, gaat zijn laatste contractja­ar in op Stamford Bridge en mag/moet verkassen. De clubs staan voor hem in de rij. West Ham, Fulham, Frankfurt, Feyenoord en PSV zijn maar enkele gegadigden. Maar in plaats van op een zak met geld, aast de speler zelf naar verluidt op speelminut­en en zou hij daarom Genk verkiezen. Afhankelij­k van de bron, zou hij tussen 3 en 5 miljoen euro plus een percentage op de meerwaarde bij doorverkoo­p moeten kosten. Afwachten of Ugbo zijn carrière in België voortzet.

Rommens mee naar Zeeland

Onmiddelli­jk na de oefenpot tegen AZ stapte de Genkse delegatie op de bus. Bestemming: Burgh-Haamstede in Zeeland, waar de Supercup verder wordt voorbereid. Ook erbij: EK-ganger Hrosovsky. Arteaga sluit vrijdag aan. Van de beloften reisden mee af: Rommens en Nemeth (onder voorbehoud, hij raakte licht geblesseer­d). Penders, Diawara, John, Et Taibi, Beerten, Coomans, Swerts en Abid pikken aan bij de beloften.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium