Het Belang van Limburg

Jumbo in Heusden goed voor meer dan 70 jobs

De opening van de Nederlands­e supermarkt­keten Jumbo aan de Koolmijnla­an in Heusden ging woensdag gepaard met een enorme opkomst. Al een uur voor opening stonden meer dan honderd klanten aan te schuiven aan de ingang. Medewerker­s liepen langs de lange rij

- Zahra Boufker

De meeste bezoekers waren benieuwd hoe de winkel eruitzag. “Gelukkig moeten we niet in de regen wachten, maar in de ondergrond­se parking. We wachten met plezier want we zijn benieuwd.” Guido Claes uit Heusden-Zolder was de allereerst­e klant.“Mijn vrouw had gehoord dat we een boeket bloemen zouden krijgen en daarom stuurde ze mij. Ik heb meer dan een uur aangeschov­en, maar we kregen koffie. En mijn vrouw is tevreden. We komen zeker terug want ze hebben een uitgebreid assortimen­t.”

Jobs

Peter Isaac, manager director voor België bij Jumbo, is ook tevreden over de opening van het filiaal in Heusden. “Heusden-Zolder was eigenlijk het eerste project in Limburg dat ter sprake kwam, hoewel het nu de vijfde winkel in Limburg is en de elfde in België. We staan voor de beste service, een buitengewo­on groot assortimen­t en altijd lage prijzen en dat laat ook de Belgische consument niet onberoerd. We hebben hier opnieuw een mooie locatie en een fantastisc­h divers team, dat klaar staat om klanten wegwijs te maken in ons uitgebreid assortimen­t. We zijn gestart met een 70 -tal personeels­leden en zijn op zoek naar nog meer medewerker­s.”

 ?? FOTO ZAHRA BOUFKER ?? Guido Claes uit Heusden-Zolder is de eerste klant bij Jumbo Heusden. “En ik heb een boeket bloemen meegekrege­n voor mijn vrouw.”
FOTO ZAHRA BOUFKER Guido Claes uit Heusden-Zolder is de eerste klant bij Jumbo Heusden. “En ik heb een boeket bloemen meegekrege­n voor mijn vrouw.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium