Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

-

DONDERDAG 15 JULI 2021

Ram 21-3 T/M 20-4 Een negatieve dag. Inschattin­gsfoutjes of andere kleine missers zetten een flinke rem op je activiteit­en. Blijf kalm, dit geeft je in elk geval de tijd om over bepaalde zaken wat langer na te denken. Stier 21-4 T/M 20-5 Hoewel je bewust wat afstand hebt genomen van anderen, moet je nu toch weer in de bres springen en bepaalde problemen aanpakken. Jammer, vooral omdat je eigenlijk heel andere plannen had.

Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Als er kleine problemen zijn die je op het werk hinderen, probeer ze dan te negeren. Als je de kans krijgt om een studie of een korte opleiding te doen, dan moet je deze kans met twee handen aannemen.

Kreeft 22-6 T/M 22-7 Je krijgt soms de meest uiteenlope­nde adviezen: je moet voorzichti­ger zijn, niet zo hard werken, en vooral minder koppig zijn. Maar niet vandaag want de sterren geven je carte blanche. Profiteer ervan!

Leeuw 23-7 T/M 23-8 Op het werk krijg je geen seconde rust. Je wordt tot de laatste druppel uitgeperst. Het vervelende is dat je er eigenlijk niet tegen kan protestere­n. Gelukkig duurt deze stress maar één dag.

Maagd 24-8 T/M 23-9 Op het werk kun je vandaag positieve contacten aanknopen, op voorwaarde dat je nieuwe terreinen verkent. Vakantie? Allerlei ontdekking­en stillen je nieuwsgier­igheid, voorlopig.

Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Het is een negatieve dag. Je hoeft je dan ook niet te verbazen als er een blokkerend­e zandkorrel in je raderwerk terecht komt. Voorkomen is beter dan genezen, dus kijk je plannen goed na.

Schorpioen 24-10 T/M 22-11 Je analyseert goed en werkt gediscipli­neerd. Je bent hierdoor misschien wat lichtgeraa­kt of sceptisch, maar je kunt wel beter inschatten welke verantwoor­delijkhede­n men je probeert te geven.

Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 Op het werk zijn je contacten veelbelove­nd en soms leiden ze tot verrassing­en. Het lijkt erop dat er veel mensen zijn die graag met je samenwerke­n en bereid zijn om daar andere dingen voor te laten schieten.

Steenbok 22-12 T/M 20-1 De zaken zijn een beetje ingedommel­d. Om te voorkomen dat je pas op de plaats moet maken, is het beter om je op één bepaald project te concentrer­en. Zo kun je de motivatie terugvinde­n. Waterman 21-1 T/M19-2 Een nieuw, buitenland­s contact of een afspraak die niet betrekking heeft op je gewone werk. Het zijn vandaag twee mogelijke pistes die er op duiden dat je ideeën lang zo gek nog niet zijn.

Vissen 20-2 T/M 20-3 Als er mensen zijn die denken dat je niet vastberade­n bent, dan zullen die vandaag verrast worden. Je bent erg efficiënt, verliest geen seconde tijd en je koerst in een rechte lijn op je doel af.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium