Het Belang van Limburg

Heynen: ziek -

-

John van den Brom stelde tevreden vast dat geen van zijn spelers averij opliep tijdens de Supercup. “De meeste vervanging­en waren gepland, spelers als Ito, Preciado en Onuachu hebben amper een week getraind. Bryan Heynen gaf tijdens de rust al aan dat hij zich niet kiplekker voelde, daarom kwam ook hij vroeg naar de kant.”

Thorstvedt: mogelijk Standard

- Het is niet uitgeslote­n dat Kristian Thorstvedt alsnog het wedstrijdb­lad haalt in de openingsma­tch van de competitie op Standard. De Noor drijft na lichte hinder aan de knie de inspanning­en steeds verder op op training. Op Sclessin kan Van den Brom in elk geval weer een beroep doen op Arteaga, die aanpikte op training en maandag waarschijn­lijk in actie komt tegen MVV.

Minuut stilte - Vlak voor de wedstrijd werden de slachtoffe­rs van de watersnood herdacht. Uit respect voor hen en hun familieled­en werd de Supercup ook gewoon aan de zijlijn uitgereikt, niet op een podium.

Stroeve grasmat - Het was geen sinecure om een hoog tempo te ontwikkele­n op de stroeve grasmat van Jan Breydel. Een kapotte sproei-installati­e speelde de groundkeep­ers parten.

 ?? FOTO ISOSPORT ?? Bryan Heynen.
FOTO ISOSPORT Bryan Heynen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium