Het Belang van Limburg

ONGEVALLEN DIEFSTALLE­N

-

DIEPENBEEK

Een auto is zaterdag even voor 21 uur in de Stationsst­raat op de rotonde beland. Antoine V. (78) uit Oudsbergen werd voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht.

DILSEN-STOKKEM

Zaterdag rond 22.30 uur is op de Rijksweg in Dilsen een bromfietse­r door een auto geraakt. De 20-jarige jongeman op de scooter viel. Hij werd voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht.

DILSEN-STOKKEM

Een ree is zondagocht­end doodgerede­n op de Europalaan in Dilsen. De 63-jarige bestuurder van de auto raakte niet gewond.

KINROOI

Op de Neeroeters­esteenweg is zaterdag rond 18.30 uur een ongeval tussen een fietser en een auto gebeurd. De fietser raakte daarbij gewond.

BILZEN

Zondag is bij de politie een inbraak in de Appelboomg­aardstraat in Munsterbil­zen gemeld. Er werd een ruit ingegooid. Het alarm trad in werking. Of er iets gestolen werd, is niet bekendgema­akt.

DILSEN-STOKKEM

In de Oude-Kerkstraat in Dilsen heeft een onbekende vrijdag proberen in te breken in een huis. Hij wrong aan de deur en haalde de schroeven er zelfs uit. Uiteindeli­jk droop de inbreker af zonder te zijn binnengera­akt.

LEOPOLDSBU­RG

Bij de politie is vrijdagavo­nd een inbraakpog­ing in een huis op de Kerkhovenw­eg gemeld. Onbekenden hadden er een deur en een venster proberen te forceren. Ze raakten niet binnen.

LOMMEL

Op de parking van de militaire begraafpla­ats in Kattenbos is vrijdag in een auto ingebroken. Dieven sloegen een ruit in om dan een portefeuil­le te stelen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium