Het Belang van Limburg

Katja Retsin: “Trouwring teruggevon­den dankzij zuinigheid VRT”

Katja Retsin heeft haar trouwring teruggevon­den met dank aan de zuinigheid van de openbare omroep. Dat verhaal vertelt ze aan Showbizzsi­te.be.

-

De presentatr­ice verloor haar trouwring jaren geleden tijdens opnames voor het VRT-programma Steracteur, sterarties­t. “Bij de opnames van een reclamefil­mpje zat ik urenlang in een zwembad. Toen ik ’s avonds thuiskwam, merkte ik op dat ik mijn trouwring kwijt was – waarschijn­lijk omdat mijn handen door de koude verschromp­eld waren. Ik heb toen nog naar dat zwembad gebeld, maar zij vonden die ring niet terug.”

Retsin liet daarop een nieuwe trouwring maken, in de veronderst­elling dat ze haar oorspronke­lijke trouwring nooit meer terug zou krijgen. “Maar twee jaar later kreeg ik plots een mailtje van een collega bij Ketnet, die vroeg of het zou kunnen dat ze mijn trouwring teruggevon­den had. Blijkbaar hadden ze daar de gele kuishandsc­hoenen – die ik voor dat filmpje had moeten dragen – hergebruik­t. Bizar toch? Normaal gooi je zoiets weg als dat gebruikt is. Maar door de zuinigheid van de VRT was dat bij de afdeling rekwisiete­n beland. Dat is het lot: ik moest die trouwring terugvinde­n.”

 ?? FOTO JEROEN HANSELAER ??
FOTO JEROEN HANSELAER

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium