Het Belang van Limburg

Aardappelb­oer Kim uit Gingelom kiest dan toch voor Emi

Goede vriendin Johnny Depp haalt fel uit naar diens ex Amber Heard

- Nele Coune

waarvan hij beschuldig­d wordt. Als het waar is, hoop ik vooral dat de slachtoffe­rs goed geholpen worden. Wordt het nummer daardoor dan niet meer gedraaid? Dat zal me dan eerlijk gezegd aan mijn reet roesten.”

P!nk

Het nummer dat haar gelanceerd heeft in de muziekwere­ld heeft ze echter te danken aan een internatio­nale superster. P!nk kreeg haar cover van What about us onder ogen in 2017. Waarop ze een reactie filmde: Dat is beter dan ik ooit zal klinken, stelde ze. Vijf jaar later wordt ze daar nog steeds op aangesprok­en. “Ik vraag mezelf ook nog altijd af: hoe is dat gebeurd? Ik ben daar nog altijd heel trots op. Ik probeer dat ook door te geven wat P!nk voor mij gedaan heeft. In mei sta ik twee keer in Ahoy en heb ik ook twee gastoptred­ens bij van onbekend talent. Er zal ook iemand What about us zingen, juist omdat iemand dat podium echt verdient.”

Contact met P!nk heeft ze niet meer. “Voor mij was dit hét moment. Maar zij doet dit bij honderden mensen. Toen ik haar voorprogra­mma deed in Den

Haag tijdens haar laatste wereldtour, heb ik wel verteld dat ze mijn wereld heeft veranderd. Dat ik door haar een muziekcarr­ière heb.”

Michelle werd daarop ook gevraagd voor Beste zangers, de Nederlands­e versie van Liefde voor muziek. “Dat heeft me veel gebracht daar. Het is een heel mooi programma, waar muziek echt de ruimte krijgt. Dus er komen heel leuke dingen uit. De Vlaamse versie is wel veel chiquer. Je krijgt meer tijd om over het nummer te vertellen dat je hebt gekozen. En er zit meer reality in.”

“Ik kende Camille, omdat ik met haar het VTM-programma The best of… had gedaan. En uiteraard Suzan & Freek. Voorts kende ik niemand. Dus het was een uitdaging om iedereen te screenen. Wel spannend, hoor. Straks kies ik een nummer waar een heel schandaal achter zit, waar ik niet van weet. (lacht) Dat je niemand kent, was wel het spannendst­e. Wat zullen ze denken? Maar na een dag laat je dat alweer los. Ja, ik ben hartstikke blij met wat het uiteindeli­jk is geworden.”

→ Liefde voor muziek, VTM, 20.40 uur

BOER ZKT VROUW GINGELOM Zijn hart of zijn verstand. Boer Kim Biets (29) twijfelde lang welk van de twee hij zou volgen en koos vorige week voor hoefsmid Ginny die perfect zou passen op de boerderij. Maar niet veel later besefte de aardappelb­oer uit Gingelom dat hij toch zijn hart aan Emi (23) verloren had. “Ik ben nog nooit zo verliefd geweest”, biecht hij op.

“Er is iets gebeurd tijdens de romantisch­e date.” Toen boer Kim aan het einde van de vorige aflevering van Boer zkt vrouw aan Dina Tersago vroeg om even te kunnen babbelen, voelde iedereen een plottwist aankomen. Het zag er nochtans goed uit voor de aardappelb­oer en hoefsmid Ginny. De twee leken te genieten van hun romantisch­e trip in de Ardennen. “De verliefdhe­id hangt hier in de lucht”, zei Kim terwijl hij en Ginny verschille­nde kusjes uitwisseld­en.

Maar achteraf gezien was de jonge boer er met zijn hoofd toch niet helemaal bij dat weekend. En met zijn hart ook niet. “Het is toch niet wat ik verwacht had”, biechtte hij op aan Dina. “Ik had verwacht dat ik zou voelen: dit is het. Maar ik heb er niet honderd procent van kunnen genieten. Ik zit toch nog met twijfels in mijn hoofd.” Een dag later gaf hij aan Ginny toe dat hij twijfelde. “Ze vond dat natuurlijk heel erg. Na het keuzemomen­t had zij waarschijn­lijk ook gedacht dat we vertrokken waren. Terwijl ik nu toch terugkrabb­el.”

Dramatisch

Dina besloot Kim wat tijd te geven om eens goed na te denken en sprak een tijdje later met hem af. Maar de aardappelb­oer verscheen niet alleen op de afspraak. “We zijn samen”, gaf hij toe met Emi aan zijn zijde. “Toen ik na het beslissing­smoment besefte dat ik Emi nooit meer ging zien, had ik het daar heel moeilijk mee. Toen ze moest vertrekken, dacht ik: ik moet ze achterna lopen. Maar dat leek me wat dramatisch.” (lacht) Ook voor Emi was dat een lastig moment. “Ik voelde mij heel slecht en heb zitten wenen in de auto. Ik had niet verwacht dat ik het daar zo moeilijk mee zou hebben.” Toen Kim iets later zijn gevoelens voor haar opbiechtte, moest ze toegeven dat die wederzijds waren. “Het is moeilijk als je hoort dat je niet de enige bent, maar ik voel mij geen tweede keuze”, vertelde de Aalsterse.

Tijd terugdraai­en

En wat met Ginny? “Voor haar is dat zeker niet gemakkelij­k. Ze wordt gekozen en na een paar dagen is het al gedaan. Ik hoop dat ze het ons niet kwalijk neemt”, reageerde Emi. “Het is spijtig dat het zo gelopen is, dat ik pas achteraf beseft heb dat ik verliefd was op Emi. Dan had ik niet zo met haar gevoelens moeten spelen. Maar ik had het écht niet door en ik kan de tijd ook niet terugdraai­en. Gelukkig heb ik dan nog de chance gehad dat Emi ook nog gevoelens had voor mij. Ik ben nog nooit zo verliefd geweest. Dit heb ik nog nooit meegemaakt”, aldus Kim. Emi: “Dat is wederzijds. We hebben al gepraat over de toekomst, maar het is nog pril.” “Emi is zeker de vrouw van mijn leven. Op dit moment toch”, lacht Kim. Of Kim en Emi nog steeds een koppel vormen en of ook de andere boeren en boerin de liefde hebben gevonden, komen we volgende week te weten tijdens een reünieafle­vering.

 ?? FOTO FRANK BAHNMULLER ?? De Nederlands­e zangeres Davina Michelle.
FOTO FRANK BAHNMULLER De Nederlands­e zangeres Davina Michelle.
 ?? FOTO VTM ?? ‘Boer zkt vrouw’, VTM, zondag, 19.55 uur
Emi uit Aalst en Kim uit Gingelom: “Emi is zeker de vrouw van mijn leven. Op dit moment toch.”
FOTO VTM ‘Boer zkt vrouw’, VTM, zondag, 19.55 uur Emi uit Aalst en Kim uit Gingelom: “Emi is zeker de vrouw van mijn leven. Op dit moment toch.”
 ?? ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium