Het Belang van Limburg

Trossard loopt (lichte?) voetblessu­re op

-

Haalt Leandro Trossard de wedstrijd in Polen? Afwachten of de Limburger voldoende herstelt van een voetblessu­re, die hij in Wales opliep.

Leandro Trossard werd in de eerste minuten al geraakt aan de linkervoet. “Het voelde meteen pijnlijk aan, maar ik kon toch verder spelen”, aldus de aanvaller van Brighton, die in de 71ste minuut gewisseld werd. Na de wedstrijd hinkte Trossard richting spelersbus. Zondag was nog niet duidelijk hoe ernstig de blessure is. Trossard nam, net als de andere basisspele­rs van zaterdag, niet deel aan de veldtraini­ng. “We zullen zien hoe fel de zwelling wordt, dan pas weet ik of de wedstrijd tegen Polen in het gedrang komt of niet. Ik denk en hoop dat de schade wel zal meevallen, maar de pijn is wel behoorlijk groot.”

Trossard baalde net als zijn ploegmaats om de late gelijkmake­r. “We houden te weinig de nul, daar moeten we als ploeg scherper in worden. Heel veel kansen kregen we in de eerste helft niet, ik miste nog een grote mogelijkhe­id. Omdat ik een beetje verrast was en de bal ook op een ongemakkel­ijke hoogte kwam.”

Wel had hij een voet in de 0-1 van Tielemans. “Een mooie aanval, ik zag Michy tussen de lijnen lopen en vond hem makkelijk, Youri maakte het knap af. Jammer dat we die voorsprong nog weggaven, er zat wel degelijk meer in.”

 ?? FOTO AFP ?? Leandro Trossard.
FOTO AFP Leandro Trossard.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium