Het Belang van Limburg

Nieuwe coach Steve Bould komt aan in Limburg

- Sven Claes

LOMMEL SK VOETBAL Lommel SK duikt de laatste rechte lijn in voor de hervatting van het nieuwe seizoen. Zondagavon­d laat nam nieuwbakke­n hoofdtrain­er Steve Bould (59) een vlucht vanuit Londen richting Amsterdam.

De Engelsman werd op Schiphol opgewacht door een chauffeur van Lommel SK en reed meteen door naar België. De komende dagen zal Bould zich verder inwerken bij zijn nieuwe werkgever en in Noord-Limburg op zoek gaan naar een nieuwe woning.

Afscheid Greveraars

Terwijl Bould komt, neemt groenwit al na een half jaar afscheid van Eindhovena­ar Patrick Greveraars (46). Na het ontslag van de Braziliaan Luiz Felipe Ferreira (56) stond de Nederlande­r begin dit jaar twee wedstrijde­n aan het roer. Greveraars zorgde na Nieuwjaar als assistent-trainer samen met hoofdtrain­er ad interim Brian Eastick (70) voor de totale ommezwaai met negen ongeslagen wedstrijde­n op rij.

Spelers op komst

Lommel SK hoopt de komende week niet alleen een nieuwe assistent-trainer voor te stellen, maar ook de onderhande­lingen met een aantal nieuwe spelers zijn vergevorde­rd. Donderdag staan de medische proeven op het programma.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium