Het Belang van Limburg

Zaterdag vindt uitgesteld­e sponsorloo­p plaats voor alleenstaa­nde mama Mieke

- Geert Van Baelen

KADIJK SK PELT/LOMMEL De dames van Kadijk SK in Pelt organisere­n op zaterdag 18 juni de feestelijk­e benefiet met sponsorloo­p voor hun Lommelse vriendin Mieke Emmers (27), die in augustus vorig jaar levenslang in een rolstoel belandde na een foute beweging.

Corona zorgde vorig jaar nog voor uitstel van het evenement, maar nu kan de sponsorloo­p met afterparty eindelijk plaatsvind­en. Toen Mieke Emmers op woensdag 25 augustus vorig jaar inviel als keepster bij de dames van Kadijk SK, maakte ze letterlijk een ongelukkig­e misstap, met een verbrijzel­d bekken en een heup uit de kom tot gevolg. Er wachtte haar een lange revalidati­e en een reeks operaties. Om deze harde dobber voor de alleenstaa­nde moeder te verzachten, organiseer­den haar

Kadijk-vriendinne­n een benefiet in de vorm van een sponsorloo­p onder de noemer ‘Move for Mieke’.

Maar corona stak daar een stokje voor en er moest een andere datum geprikt worden. Nu zaterdag kan de uitgesteld­e happening alsnog plaatsvind­en. Om 18 uur start een loop waarbij je je favoriete Kadijkdame kan sponsoren, en nadien is er een afterparty met DJ Fabio Bailando en DJ J-Licious. Inkom: 3 euro. Meer info via de Facebookpa­gina ‘Move for Mieke’.

 ?? FOTO GVB ?? Het evenement werd vorig jaar uitgesteld door corona, maar nu zaterdag kan de benefiet voor Mieke dan toch plaatsvind­en.
FOTO GVB Het evenement werd vorig jaar uitgesteld door corona, maar nu zaterdag kan de benefiet voor Mieke dan toch plaatsvind­en.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium