Het Belang van Limburg

“Wie afgeleverd­e spullen meeneemt uit containerp­ark pleegt diefstal”

-

Is er ook sprake van diefstal wanneer een bezoeker van het park een oude fiets van zijn wagen overlaadt naar die van een andere bezoeker? “Recent hadden wij zo’n geval en werd het uiteindeli­jk toegestaan omdat het nog niet gedeponeer­d was in de container. Limburg.net (dat 32 containerp­arken runt, maar niet dat van Hasselt, nvdr.) gaat nu het huishoudel­ijk reglement aanpassen dat dit niet langer mag op onze parken. Wie dat toch wil doen, moet dat elders doen”

De arbeider stelt psychisch zwaar te lijden onder zijn ontslag. “Ze gebruiken mij als zondebok. Waarom pakken ze de anderen niet aan? Er zijn genoeg verhalen van stadsperso­neel dat tijdens de uren de tuinen van sommige bazen onderhoudt. Alsof ik een gangster was. Ik wil gewoon mijn werk terug wat ik zo graag deed.” Vonnis op 29 juni.

 ?? FOTO SVEN DILLEN ?? Nu waarschuwe­n borden dat je geen spullen mag meenemen van het containerp­ark. Maar die waren er in 2019 nog niet.
FOTO SVEN DILLEN Nu waarschuwe­n borden dat je geen spullen mag meenemen van het containerp­ark. Maar die waren er in 2019 nog niet.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium