Het Belang van Limburg

“Op het terras sprak plots de helft Nederlands”

-

Aflevering 751 om mij een kans te geven. Ergens waar ik mijn creativite­it kwijt kon in de sociale media. Lang heb ik niet moeten wachten, want Chris had zelf interesse. Ik doe nu een junior consulting project bij Authenti-C. Zij biedt naast coaching/therapie en yogatherap­ie ook workshops en retraites aan. Ik ben vooral bezig met het maken en creëren van posts voor Facebook en Instagram om haar socialmedi­a-accounts te optimalise­ren. Daarnaast werk ik momenteel aan een nieuwe website.”

Ben je zelf vaak in lotushoudi­ng terug te vinden in de yogastudio?

“In Spanje heb ik yoga pas echt leren kennen, nadat ik een aantal lessen had meegedaan. Het blijft weliswaar iets wat niet voor mij is weggelegd. Ik kan niet goed stilzitten en liggen, maar ik kan begrijpen dat het voor velen een welgekomen rustmoment is.”

Hoe bevalt het Spaanse leven je?

“Heel goed. Ik vind het opvallend dat ze hier nog altijd een siësta nemen. Als ik door Calpe wandel, merk ik dat veel kledingwin­kels ’s middags de deuren even dicht doen. Niet per se door de hitte of om een dutje te doen, want zelfs tijdens een recent erg natte maand met overstromi­ngen bleven ze dat doen. Ze houden hier eerder een siësta om even samen te zijn met de familie.”

Wat is de beste herinnerin­g waar je later op zal terugkijke­n?

“De semana santa of de heilige week voor Pasen. Ik wist niet dat de Spanjaarde­n zo gelovig waren. De hele week lang waren er processies. Met superzware beelden van Jezus en Maria, gedragen door soms wel twintig mensen, liepen ze

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium