Het Belang van Limburg

Shoppen, wijn sippen en koffiedrin­ken

-

Eerder had ze al de kledingzaa­k Mademoisel­le Hortense, nu is de mademoisel­le weggevalle­n en opent Jennifer Thirion op de Steenweg in Alken Hortense. “Vanaf nu gaan we namelijk ook mannencoll­ecties aanbieden”, zegt Jennifer. Wie moe geshopt is, kan terecht in de koffieen wijnbar van de winkel.

Na een eerder verblijf onder de naam Mademoisel­le Hortense in de Hoogdorpst­raat en de Bisschopsw­eyerstraat in Alken opende Jennifer Thirion nu haar nieuwe zaak Hortense in de Steenweg in Alken. “Mademoisel­le is inderdaad verdwenen sinds onze verhuizing”, zegt Jennifer. “In onze nieuwe zaak gaan we namelijk ook mannencoll­ecties aanbieden. Ons nieuw concept draait rond beleving, maar vooral genieten. De kleren die we aanbieden, zijn als het ware therapeuti­sch. Ze doen je uniek, vrouwelijk of mannelijk en vrij voelen.”

Oude kasteeldeu­ren

Hortense biedt romantisch­e en casual chic kleding aan van exclusieve merken in België tot maatje 50. Naast shoppen kan je ook even verpozen in de koffieen wijnbar.

“In de toekomst willen we graag antipasti-planken aanbieden”, zegt Jennifer. “Ook bieden we zelfgemaak­te zoetighede­n aan en denken we eraan om een keer per maand een ontbijt te organisere­n. Maar ook meetings zijn bij ons mogelijk.” Jennifer zette extra in op de uitstralin­g van de winkel. “We hebben authentiek­e materialen gebruikt zoals oude kasteeldeu­ren voor de etalage en een oude kapblok als wasbak”, zegt Jennifer. “Een oude werkbank wordt gebruikt als tafel, wijnvaten vormen statafels en een houten stok dient als kledingrek.”

 ?? ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium