Het Belang van Limburg

Eerste schooldag voor Bould, Weijs, Vancsa en Van Hout

-

In de schaduw van het vernieuwde Soevereins­tadion was de Nederlande­r nadrukkeli­jk aanwezig om de 22 selectiesp­elers in het gareel te houden. Weijs nam een deel van de training voor zijn rekening, Bould het overige gedeelte. De Hongaarse internatio­nal Zalan Vancsa (17) en doelman Kristof Van Hout (35) waren de enige twee nieuwe gezichten. In de namiddag vond er een fitness-sessie plaats. In totaal daagden er tien supporters op voor de eerste training. Het trainingss­chema voor de rest van de week blijft vertrouwel­ijke informatie.

Montenegri­jnse doelman

Belofte Giel Kolen (19) sluit voorlopig aan als derde doelman. Groen-wit speurt in het buitenland nog naar versterkin­g onder de lat. Een mogelijke denkpiste op huurbasis was Maxime Delanghe (19) van Jong PSV, maar groenwit heeft het geweer van schouder veranderd en staat nu dichtbij een overeenkom­st met een niet nader genoemde doelman uit Montenegro.

Groen-wit maakte maandag ook de verlengde huuroveree­nkomst van Erik Ostrc (19) van de Franse zusterclub Troyes bekend. De Sloveense middenveld­er legde vorige week met succes zijn medische testen af, over de langere verhuur van Kluiverth Aguilar (19) kwam er nog geen witte rook.

 ?? FOTO KAREL HEMERIJCKX ?? De spelers van Lommel begonnen er maandag weer aan.
FOTO KAREL HEMERIJCKX De spelers van Lommel begonnen er maandag weer aan.
 ?? FOTO KAREL HEMERIJCKX ?? Nieuwe trainer Bould is niet vies van enkele klusjes.
FOTO KAREL HEMERIJCKX Nieuwe trainer Bould is niet vies van enkele klusjes.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium