Het Belang van Limburg

SPORTTELEX

-

KV MECHELEN - Het Turkse Istanbul Basaksehir heeft zich officieel gemeld voor (27). De club van Nacer Chadli hoopt de Mechelse topschutte­r met een astronomis­ch salaris richting de Turkse hoofdstad te lokken.

OH LEUVEN - OHL heeft zijn vijfde zomertrans­fer beet. De Roemeense doelman maakt de overstap van het Oekraiense SK Dnipro-1 en tekende een contract voor drie seizoenen. ***

trekt transfervr­ij naar de Nederlands­e tweedeklas­ser TOP Oss

SERAING - Middenveld­er

(21) komt over van Excelsior Virton en tekende een contract voor twee jaar met een optie voor een extra seizoen. ANTWERP - The Great Old toont interesse in (20), een Argentijns­e centrale verdediger van Boca Juniors. BUITENLAND - De Sloveen

zonder club sinds zijn vertrek bij Standard in april, is aangesteld als coach van de Franse Ligue 2-club Le Havre. ***

(62) heeft “omwille van persoonlij­ke redenen” beslist om zijn contract als technisch directeur bij de Chinese voetbalbon­d (CFA) niet te verlengen.

FC LIMBURG

Genkenaar Livio Milts (24, aanvallend middenveld­er), opgeleid bij Club Brugge, STVV en Roda, komt over van PAEEK (Cyprus).

Na Demulder, Put, Paumen en Odutayo is Fatih Calgan al de vijfde aanvaller die Hades verlaat en verkast naar VK Linden uit derde afdeling.

De tweedeprov­incialer trok Burak Kardes (Termien) aan, die wegens zijn drukke werkschema minder kan trainen.

Bij WAVO (4D) stopt T2 Peter Gorissen wegens tijdsgebre­k (verbouwing­en).

Arthur Allemeersc­h

Guillaume

Elsner,

Puyvelde

PATRO -

HADES -

ANADOL -

WAVO -

Nikola Storm

Valentin

Cojocaru

Gaston Avila

Valentin

Luka

Chris Van

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium