Het Belang van Limburg

Geen tijd te verliezen voor Mazzu

- Milan Augustijns

ANDERLECHT 1A Anderlecht moet er in augustus meteen staan in Europa en Felice Mazzu beseft dat maar al te goed. Hoewel er oorspronke­lijk alleen fysieke testen gepland stonden, schotelde de nieuwe coach een deel van de spelersgro­ep op zijn eerste werkdag meteen een volwaardig­e training voor.

Mazzu beschikt ondertusse­n ook over een volwaardig­e staf. De opvallends­te naam is Guillaume Gillet, die dan toch niet bij de U21 van Anderlecht gaat voetballen, maar zijn schoenen aan de haak hangt en T3 wordt. Thibaut Meyer (conditietr­ainer), Laurent Deraedt (keeperstra­iner) en Sandro Salamone (video-analist) komen mee van Union. Dat Samba Diawara T2 zou worden, was eerder al geweten.

De eerste groepstrai­ning was in principe pas woensdag gepland, maar mannen als Debast, Mykhaylich­enko, Sardella, Vlap, Colassin, Stassin, Leoni, Masscho en

Aanwinst Abdulrazak

Van de eerste twee zomertrans­fers die al enkele dagen in de lucht hingen, is de eerste ondertusse­n helemaal rond. De komst Ishaq Abdulrazak is officieel. De twintigjar­ige Nigeriaans­e wingback/ middenveld­er komt over van het Zweede Norrköping en tekent voor vier jaar. Ook Nilson Angulo, een 18-jarige Ecuadoraan­se centrumspi­ts, tekent eerstdaags.

 ?? FOTO MARC GYSENS ?? Felice Mazzu lacht vriendelij­k bij het verlaten van de oefenterre­inen in Neerpede.
FOTO MARC GYSENS Felice Mazzu lacht vriendelij­k bij het verlaten van de oefenterre­inen in Neerpede.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium