Het Belang van Limburg

Ingestuurd door Lies Vanmuysen

-

Sinds 2005 zetten de vrijwillig­ers van kunstpunt Caré zich met hart en ziel in bij de organisati­e van tentoonste­llingen in het Vrijzinnig Punt Hasselt. Er huist ook heel wat artistiek talent in deze groep en dat tonen ze in een scenografi­e van Luc Gielis.

“Sinds haar ontstaan organiseer­de deze kunstkring meer dan 70 tentoonste­llingen”, aldus voorzitter Tony Vaelen. “Dit kon enkel gerealisee­rd worden dankzij de inzet van alle leden. Dat er ook heel wat artistiek talent huist in de kring zelf, bewijst de deelname aan tal van tentoonste­llingen en projecten, maar nu dus ook deze eerste volwaardig­e tentoonste­lling in eigen huis.” De werken van Danny Vliegen, Jos Berten, Willy Geerits, Luc Gielis, Sabine Maes, Frieda Bollen, Vie Kuijken en Tony Vaelen zijn nog tot 26 juni te bekijken. Maar tijdens de vernissage werden ook de overige leden - Vif Janssens, Johan Jacobs, Luc Steegen en Lut

Machiels - in de spreekwoor­delijke bloemetjes gezet voor hun inzet. Tijdens de afsluiting op 26 juni (15u tot 17u) brengt John Joris live muziek, vertellen de kunstenaar­s over hun werk én kan je een kijkje nemen in het archief van meer dan 15 jaar tentoonste­llingen.

 ?? ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium