Het Belang van Limburg

Levensloop Genk brengt vechters tegen kanker samen

Ingestuurd door Jef Gabriels

-

Levensloop Genk ondersteun­t iedereen die geconfront­eerd werd met de diagnose kanker en wil deze ‘vechters’ begin oktober een onvergetel­ijk weekend aanbieden.

Op 8 en 9 oktober 2022 wandelen, lopen en fietsen tientallen teams 24 uur lang op de atletiekpi­ste van het Atlascolle­ge ten voordele van Stichting tegen kanker. Gedurende dit weekend wil Levensloop Genk de ‘vechters’ samenbreng­en in een warme sfeer, met een drankje en een hapje, een gezellig ontbijt, workshops, kinderanim­atie, optredens en een kaarsencer­emonie.

Heel wat vechters vonden intussen de weg naar Levensloop, sommigen wensen het allemaal alleen te verwerken, maar veel kankerpati­ënten weten het gewoonweg niet. Levensloop Genk doet daarom een warme oproep om zich te melden als ‘vechter’. Dat kan via www.levenloop.be/genk waar je overigens alle informatie vindt over het evenement. Eens die eerste stap gezet word je op de hoogte gehouden van alle verdere activiteit­en en wil het ‘vechterste­am’ je helpen waar het nodig is om positieve energie te vinden.

 ?? ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium