Het Belang van Limburg

Anderlecht zet de deur open voor Adrien Trebel

-

Tijdens de open training kon Anderlecht­coach Felice Mazzu lang niet op zijn volledige kern rekenen. Zo ontbraken onder meer Cullen, Ashimeru, Olsson, Murillo en Kana. Zij sluiten later aan omdat ze na het seizoen nog interlands hebben gespeeld. Gomez, Lissens, Stroeykens en Trebel, terug van een uitleenbeu­rt aan Lausanne, volgen na blessures nog een individuee­l traject.

Mazzu had overigens goed nieuws voor Adrien Trebel. De nieuwe trainer sluit niet uit dat de Fransman dit seizoen zijn comeback bij Anderlecht zal maken. “Hij zal de voorbereid­ing met de groep starten en ook oefenwedst­rijden spelen. We zullen zien hoe dat gaat en dan zijn situatie bekijken”, aldus Mazzu.

Spits van Inter op komst

Met

Abdulrazak

en

Angulo mocht Anderlecht al twee nieuwkomer­s verwelkome­n, maar daarmee is de transferho­nger nog niet gestild. Paars-wit staat dicht bij de komst van Sebastiano Esposito, een 19-jarige aanvaller van Inter. Anderlecht zou de jonge Italiaan een seizoen huren. Een akkoord tussen de verschille­nde partijen is er voorlopig nog niet, maar zou niet lang meer op zich laten wachten.

 ?? FOTO ISOSPORT ?? Adrien Trebel.
FOTO ISOSPORT Adrien Trebel.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium