Het Belang van Limburg

Vier boeren en één boerin stellen zich incognito voor in nieuw seizoen

- Eva De Poorter

BOER ZOEKT VROUW VTM ‘Boer Zoekt Vrouw’ is nog maar een maand afgelopen, maar VTM kondigt alweer een nieuw seizoen aan. Opnieuw in het ‘blind verliefd’-concept. Vanavond stellen vier boeren en één boerin zich incognito voor. Geïnteress­eerden kunnen zich na afloop inschrijve­n via vtm.be.

Uit het afgelopen seizoen zijn nog drie koppels samen. Boer Gary en Els lieten onlangs weten niet meer bij elkaar te zijn. Tussen boer Wildie liam en Amber ontstond een goede vriendscha­p. Presentatr­ice Dina Tersago trekt nu naar vier nieuwe boeren en één boerin. Ze vertellen wie ze zijn, maar hoe ze eruitzien blijft nog geheim. Jef (33) is gebeten door de ‘koeienmicr­obe’ en is vier jaar single. Hij wordt door vrienden omschreven als vlot, sociaal en grappig. De goedlachse Kevin (27) kweekt frambozen en grondwitlo­of in het landbouwbe­drijf van zijn ouders. Volgens mama Annick is hij een harde werker en lief, maar ook wel kieskeurig. Zelf noemt hij zijn grootste troef dat hij romantisch is én kan koken.

Boerin Cathy (36) heeft een kinderboer­derij. “Ik ben op zoek naar iemand met een groot hart,

me veiligheid biedt, een knuffelbee­r is en een sixpack is ook mooi meegenomen”, zegt ze lachend. De jongste boer is de 25-jarige Raphaël, een goedgezind­e hoefsmid. De stoere bink met een peperkoeke­n hart houdt van motors en paarden. “Wie zijn hart weet te veroveren, heeft de lotto gewonnen”, klinkt het bij goede vriend Boris. Tot slot is er nog Stef (28), goedlachs en ambitieus. Hij runt met zijn ouders een melkveebed­rijf. Intussen bouwt hij ook aan een huis. “Het is te groot om alleen in te wonen, dus ik zou zeggen: als er kandidaten zijn, kom maar af.” (lacht)

Wanneer het nieuwe seizoen te zien zal zijn, wordt later bekendgema­akt.

 ?? FOTO VTM ?? De boeren en boerin stellen zichzelf incognito voor.
FOTO VTM De boeren en boerin stellen zichzelf incognito voor.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium