Het Belang van Limburg

Felice Mazzu debuteert zaterdag bij Anderlecht in oefenpot tegen STVV

-

Sint-Truiden oefent zaterdag (17u) in Neerpede al voor de derde keer in de nog prille voorbereid­ing. Na duels tegen eersteprov­incialer KVV Zepperen-Brustem en eerste amateurclu­b KVK Tienen is reeksgenoo­t Anderlecht de volgende sparringpa­rtner.

Het oefenduel tegen de troepen van Felice Mazzu, die zijn debuut maakt bij paars-wit, vormt een eerste waardemete­r met het oog op het nieuwe seizoen dat binnen vier weken start. Anderlecht speelt haar eerste wedstrijd van de voorbereid­ing en treedt ook met haar nieuwe wedstrijds­hirts aan.

Bij STVV werkt coach Bernd Hollerbach na de eerste twee experiment­ele oefenwedst­rijden, waarin hij jeugdspele­rs met A-kernspeler­s liet opdraven, stilaan toe naar zijn sterkste elf. De laatste aanwinst van de Kanaries, Frank Boya, trainde vrijdag een eerste keer mee met zijn nieuwe ploegmaats. De Kameroense middenveld­er krijgt net als doelman Jo Coppens wellicht zijn eerste minuten in STVV-shirt. De wedstrijd is live te volgen op Mauve TV, het tv-kanaal van RSC Anderlecht, en op Play Sports.

 ?? ??
 ?? BELGA
FOTO ?? Felice Mazzu maakt zaterdag tegen STVV zijn debuut als hoofdcoach bij Anderlecht.
BELGA FOTO Felice Mazzu maakt zaterdag tegen STVV zijn debuut als hoofdcoach bij Anderlecht.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium