Het Belang van Limburg

Reinhilde haalt 7.000 euro op voor weeshuis

-

FIETSTOCHT

dit moment

28 lometer per dag. “De fietstocht is over het algemeen goed verlopen. Op dag 3 en tegen het einde heb ik wat fietsprobl­emen gehad, maar gelukkig heb ik telkens een fietsenmak­er gevonden op mijn weg. Elke dag was ik zo’n 7 uur onderweg, waarvan gemiddeld 5 uur op de fiets. Meestal maalde ik zo’n 100 kilometer, maar ik heb ook dagen gehad van gemiddeld 70 kilometer, zoals in Baskenland. Het weer was zeer afwisselen­d, de regendagen waren het moeilijkst. Toen ik donderdag toekwam op het plein van Compostela voelde ik heel veel emotie, zeker omdat er tientallen bedevaarde­rs toekwamen die het ook gehaald hadden. Ik heb veel gezien, maar ook veel geleerd omdat ik er elke dag voor moest zorgen dat ik een slaapplaat­s had. Ik ben zo trots dat het gelukt is en ook dankbaar dat mijn familie, vrienden en sympathisa­nten mij elke dag steunden.”

 ?? FOTO RR ?? Donderdag 23 juni reed Reinhilde Santiago de Compostela binnen. “Ik ben zo trots dat het gelukt is”, glundert ze.
FOTO RR Donderdag 23 juni reed Reinhilde Santiago de Compostela binnen. “Ik ben zo trots dat het gelukt is”, glundert ze.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium