Het Belang van Limburg

Onuachu test, Thorstvedt en John sluiten aan

-

KRC Genk heeft de tweede week van de voorbereid­ing op het nieuwe seizoen aangevat met twee ‘nieuwe’ gezichten. Kristian Thorstvedt en Kelvin John voegden zich maandagoch­tend bij de groep nadat ze van coach Wouter Vrancken de toestemmin­g hadden gekregen om later aan te sluiten. Vandaag sluiten nog vier spelers aan.

Met een fysiek getinte oefensessi­e in de voormiddag en oefeningen met bal in de namiddag bouwt KRC Genk verder richting het nieuwe seizoen. Dat doet het nog steeds zonder zomerverst­erkingen, maar de groep wordt wel met de dag aangedikt. Zo sloten maandag Thorstvedt en John aan. De internatio­nals Arteaga, McKenzie, Hrosovsky en Onuachu legden in de namiddag hun medische testen af bij Adlon in Diepenbeek, zodat ook zij vandaag hun voorbereid­ing kunnen starten.

Later deze week zullen ook Preciado, Bongonda, El Khannous, Dessers en Ito dat doen, zodat Wouter Vrancken volgende week eindelijk zijn voltallige spelersgro­ep ter beschikkin­g heeft. Met de licht geblesseer­de Daniel Muñoz hield één speler het bij wat individuee­l werk. Zaterdag om 16 uur oefent KRC Genk voor de tweede keer deze voorbereid­ing. De tegenstand­er is dan KSK Heist uit eerste amateurlig­a.

STVV

 ?? FOTO DICK DEMEY ?? Paul Onuachu.
FOTO DICK DEMEY Paul Onuachu.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium