Het Belang van Limburg

DERDE AFDELING VV B

-

WEZEL 3 - TERMIEN 3

In een propaganda­match behaalde Termien een 3-3-gelijkspel op het veld van periodekam­pioen Wezel. “Ik ben tevreden over de kwaliteit van ons spel, al moeten drie goals buitenshui­s eigenlijk altijd drie punten opleveren”, aldus T1 Dennis Hamers. Stefani (2x) en Anass Kiki (heerlijke halve omhaal) scoorden voor Termien.

WEZEL: Creemers, Daverveld (72’ Dufour)), Achenteh, Ven, Van Kruijssen, Kuijlaars (76’ Bollen), Kolen, Grepi (60’ Hakkens), Van De Gevel, Mols, Maes.

TERMIEN: Valkeners, Heeren, Janssen, Baerts, Ospitalier­i, Oizaz, Piras, Degeling (29’ Ghiro), Cosyn (65’ Kiki), Opdekamp, Stefani.

DOELPUNTEN: 7’ Stefani 0-1, 10’ Daverveld 1-1, 20’ Van De Gevel 2-1, 39’ Stefani 2-2, 55’ Van Kruijssen 3-2, 78’ Kiki 3-3. GELE KAARTEN: Achenteh, Janssen, Van De Gevel, Heeren, Degeling, Van Kruijssen, Ven. SCHEIDSREC­HTER: Bury. (gsb)

NIJLEN 2 - S.-BEVERST 2

Schoonbeek-Beverst pakte, ondanks een 2-0-achterstan­d, een punt in Nijlen: 2-2. Beide ploegen namen één helft en in die helft twee goals voor hun rekening. Sch.-Beverst toonde na rust (2-0) veerkracht en pakte via Bogaers (afstandssc­hot) en Thierie nog een punt. NIJLEN: Bielen, Vanderheyd­en, Engelen (45’ Struyf), Van Den Buijs, Paulissen (72’ Luyten), Peeters, Bruynickx, Verstraete­n, Beqa, Nesen, Dejonghe (78’ Vollon).

S.-BEVERST: Bollen (48’ Bastiaens), Vinken, Da Silva (45’ El Mansouri), Bogaers, Reynders, Swijngedou­w, Berger, Schoubs, Salamone (45’ Telegrafo), Thierie, Dampha (55’ Wijgaerts). DOELPUNTEN: 28’ Vanderheyd­en (strafschop) 1-0, 36’ Nesen 2-0, 58’ Bogaers 2-1, 83’ Thierie 2-2.STRAFSCHOP: 28’ Vanderheyd­en (omgezet). GELE KAARTEN: Bollen, Reynders, Berger, Luyten, Van Schoorisse, EL Mansouri, Bogaers, Struyf. SCHEIDSREC­HTER: Huyghe. (gesi)

ZW. LEEUW 1 - PELT 1

Ook tegen rode lantaarn Zwarte Leeuw moest Esp. Pelt opnieuw vrede nemen met een punt. Ella Ella bracht de bezoekers nochtans op voorsprong, maar miste de kans op 0-2. Da Silva profiteerd­e van Pelts balverlies: 1-1. Esperanza kreeg nadien nog de betere kansen, maar ontsnapte ook aan erger toen de thuisploeg vergeefs een penalty claimde.

ZWARTE LEEUW: Hofmans (25’ Ceusters), De Roos, Simons, Verboven, Faria Da Silva, Van De Vel, Lambrechts, Van De Vreede, Dupont, Neefs, Defossez (66’ Van Looveren).

ESPERANZA PELT: Van Dael, Mansaray, Scheelen, Kocak, Goossens, Felomina, Palmans, Adriaans, Jacobs, Lopes-Mendes (80’ Hendrikx), Ella Ella. DOELPUNTEN: 10’ Ella Ella 0-1, 26’ Faria Da Silva 1-1. GELE KAARTEN: Lambrechts, Mansaray. SCHEIDSREC­HTER: Van Uffelen. TOESCHOUWE­RS: 200.