Het Belang van Limburg

Bewoonster en vrienden ondervraag­d na verdacht overlijden

-

In het onderzoek naar een verdacht overlijden van een oudere man in Ham heeft de politie drie mensen ondervraag­d, maar zij mochten allemaal beschikken. Het onderzoek wordt voortgezet.

De bewoonster van een huis in Ham en twee van haar vrienden mochten dinsdag beschikken na verhoor. De drie werden zondag gearrestee­rd naar aanleiding van een verdacht overlijden op de Beukenlaan. Daar werd in het gangpad, onder aan de trap, een oudere man aangetroff­en. Hij stierf niet lang nadat hij met de bewoonster het huis was binnengega­an. De hulpdienst­en kwamen nog ter plaatse, maar konden niets meer voor het slachtoffe­r betekenen.

Hoewel het niet om kwaad opzet lijkt te gaan, zijn er toch enkele vragen. Daarom startte de politie zondag een onderzoek naar een verdacht overlijden. De vrouw was erbij toen de man stierf. Twee van haar vrienden waren op dat moment in de buurt en snelden te hulp. Zij werden alle drie gearrestee­rd en meegenomen voor verhoor. De betrokkene­n zaten tot dinsdag vast op het politiekan­toor, maar mochten vervolgens beschikken. Een wetsgenees­heer voerde een autopsie uit op het lichaam van de overledene. De politie zet het onderzoek naar het verdacht overlijden voort.

 ?? FOTO ZB ?? De drie werden zondag gearrestee­rd naar aanleiding van een verdacht overlijden in dit huis op de Beukenlaan
FOTO ZB De drie werden zondag gearrestee­rd naar aanleiding van een verdacht overlijden in dit huis op de Beukenlaan

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium