Het Belang van Limburg

Hemelrijk verwelkomt chocoladeh­uis Quetzal

-

Het Hemelrijk in Hasselt krijgt vanaf 10 december chocoladeb­ar Quetzal als nieuwe buur. Het Belgische concept is daarmee al aan een vierde vestiging toe.

“Onze producten worden dagelijks vers en op artisanale wijze gemaakt”, zegt zaakvoerde­r Glen van den Bulcke. “We gebruiken verschille­nde soorten chocolades­oorten uit Ghana, Ecuador, enzovoort. Deze ervaringen, deze mix van geuren en smaken zijn onze passie. En die willen we na Antwerpen en Leuven en het Duitse Chemnitz wat graag ook in Hasselt delen.”

“We gaan de mensen laten genieten van heel wat desserten op basis van chocolade. Zo zijn we superfier op onze brownie, ons signatuurd­essert. Maar ook wie gewoon een kop koffie of thee, een chocoladem­elk of een versgepers­te smoothie wil drinken, is van harte welkom.” “We zijn in Hasselt terechtgek­omen omdat de stad echt heropleeft na corona, dat voel je aan alles. We hebben nu al een tiental mensen die meewerken, maar we zoeken nog altijd flexi-jobs en studenten. Zij kunnen via onze webstek solliciter­en. Op 10 december willen we de ploeg dan startklaar hebben, zodat Hasselt nog dit jaar van onze chocolades kan proeven.”

PELT

 ?? FOTO RR ?? Zaakvoerde­r Glen van den Bulcke.
FOTO RR Zaakvoerde­r Glen van den Bulcke.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium