Het Belang van Limburg

Boze Lommelse fans wachten spelersbus op

-

CHALLENGER PRO LEAGUE

3 op 18. Dat is de povere balans van SK. Resultaat: de Limburgers zijn afgegleden naar de zevende stek en dat zint de geplaagde achterban niet. De supporters hielden het na 80 minuten op RWDM voor bekeken en haastten zich naar de spelersbus. Uiteindeli­jk kwamen Glenn Neven en doelman Jari de Busser, beiden in de lappenmand, met hen van gedachten wisselen. Vrijdag worden naar verluidt nieuwe acties gepland.

Voorzitter Harm van Veldhoven heeft begrip voor de fans. “Zo lang zij op een nette manier reageren, heb ik daar geen probleem mee. Wij delen hun ontgoochel­ing. Wij slagen er maar niet in om regelmaat in de prestaties te krijgen. We hebben intussen te veel wedstrijde­n achter de rug waarin we niet thuis gaven. Ik denk aan de 3-0 in Deinze, de 5-0 tegen RWDM. De langdurige afwezighei­d van karaktersp­elers als Neven en Lemoine, plus het uitvallen van onze twee doelmannen spelen daar natuurlijk wel een rol in.”

Coach buiten schot

Maar de resultaten zijn wat ze zijn en bijgevolg is het niet onlogisch dat er naar de coach wordt gekeken. Toch blijft die vooralsnog buiten schot. Van Veldhoven: “Wij staan nu zevende. Op twee punten van de nummer zes. Die top zes is en blijft onze doelstelli­ng. We mogen niet onder die lat door springen. Maar we kunnen die scheve situatie zeker nog rechttrekk­en. Alleen moeten we nu wel opstaan. Tegen Jong Genk verwachten we een resultaat.”

 ?? FOTO BELGA ?? Ontgoochel­ing bij Lommel.
FOTO BELGA Ontgoochel­ing bij Lommel.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium