Het Belang van Limburg

Brecht en Dziubi na zes maanden nog steeds gelukkig getrouwd

- Nele Coune

BLIND GETROUWD HERK-DE-STAD Nog tot de reünieafle­vering moesten ze hun relatie geheimhoud­en, maar nu mogen Dziubi Steenberge­n (29) en Brecht De Geyter (27) eindelijk tonen dat ze nog steeds gelukkig getrouwd zijn. “We zijn volop aan het plannen voor 2023: samen naar Japan én een groot feest voor vrienden en familie.”

“Exact één minuut na de aflevering van maandagavo­nd doe ik hem weer aan.” Brecht De Geyter heeft het over zijn trouwring, die hij al die tijd niet mocht dragen om niet prijs te geven dat Dziubi Steenberge­n nog steeds zijn echtgenoot is. “Onze eerste gedachte na het beslissing­smoment was: nu kunnen we verder zonder de camera’s. Maar niet veel later kwam het besef dat we niet samen mochten buitenkome­n”, vertelt Dziubi over het tweede gedeelte van het experiment dat vijf maanden geleden van start ging. Nu er een einde is gekomen aan de geheimhoud­ing kunnen ze mekaar eindelijk in een normale setting leren kennen. “Ik denk dat we eerst verder de bloemetjes gaan buitenzett­en, want dat hebben we nog niet kunnen doen: eens op café gaan, op restaurant, een uitstapje doen en afspreken met vrienden en familie”, zegt Brecht.

Het koppel maakt ook al plannen voor volgend jaar. “We willen graag een lange reis maken samen. We zijn aan het kijken naar Japan. En ook een feest geven voor vrienden en familie en vandaar zien we wel verder”, besluit Brecht

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium