Het Belang van Limburg

Goede tijden”

-

“We zien Wouter Vrancken en zijn staf als één geheel. We gaan minstens tot 2026 met elkaar door. Onthoud dat ook voor de moeilijke momenten, die er ooit onvermijde­lijk zullen komen. Dan mogen de media mij lastigvall­en, maar ik zal ze altijd naar deze persconfer­entie verwijzen. We zullen altijd achter deze staf blijven staan. Omdat de vijf pijlers van ons DNA Wouter Vrancken op het lijf zijn geschreven: passie, Samen Genk, winnaarsme­ntaliteit, fierheid en creativite­it.”

Langdurig engagement

Wouter Vrancken beaamde dat hij zich vanaf dag één enorm goed in zijn vel voelt in Genk. “Ik zie dit nieuwe contract als een signaal naar de buitenwere­ld om te bevestigen dat wij perfect in synergie samenwerke­n.”

Op een loonsverho­ging of eventuele opstapclau­sule wilde niemand ingaan, dat is interne keuken. Vrancken hoedde zich ook voor straffe uitspraken. Op de vraag of het nu uitgeslote­n is dat hij ooit KRC Genk zou verlaten voor een andere Belgische club haalde hij de schouders op. “Dat is nu niet aan de orde. Ik zal nooit deuren definitief dichtgooie­n. Maar samen met mijn staf voel ik me heel goed in Genk. Ik ga dat engegement op lange termijn graag aan.”

 ?? FOTO DICK DEMEY ?? Wouter Vrancken: “Ik zie dit nieuwe contract als een signaal naar de buitenwere­ld om te bevestigen dat wij perfect in synergie samenwerke­n.”
FOTO DICK DEMEY Wouter Vrancken: “Ik zie dit nieuwe contract als een signaal naar de buitenwere­ld om te bevestigen dat wij perfect in synergie samenwerke­n.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium